Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Arhiva (https://forum.4tuning.ro/697-arhiva.html)
-   -   Propuneri! (https://forum.4tuning.ro/697-arhiva/8655-propuneri.html)

BMWfan 17-11-05 16:27

2 Attachment(s)
dupa ce am vazut pe aici nu am nici o sansa dar incercarea moarte n-are asa ca ....
si o intrebare trebuie sa punem mai multe masini una nu este de ajuns?

Skillzu 17-11-05 16:46

pui una...daca e acceptata..bravos......daca nu..mai lucrezi si mai incerci mia incolo...eu personal zic k mai ai de lucru.dar esti pe durmul bun :wink:

BMWfan 17-11-05 16:53

mersi ar fi frumos sa-mi spui si ce mai am de lucru :( :(

kickass 17-11-05 17:06

Re:

Quote:

Originally Posted by \"BMWfan\"
dupa ce am vazut pe aici nu am nici o sansa dar incercarea moarte n-are asa ca ....
si o intrebare trebuie sa punem mai multe masini una nu este de ajuns?

trebuie sa pui si poza originala!

HoricutzWSR 17-11-05 17:52

Re:

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by \"hori_cutz_tuning\"
am facut shi eu honda,k e cu noroc vad :D
Continua eleronul, rotile par strambe si nu mai folosi aceeasi roata si pe fata si pe spate. Fa mod astea si mai vb.

shtiu k par aceleashi rotzile dar crede`ma ca nu sunt :D iti arat shi poza daka tzii neaparat :D
Arata poza! Cu astea arata si mai rau :evil:

vai vai :D
Sti bine ce roti ai avut pe ea cand ai postat!!!!! :hahano:

CT99WUW 17-11-05 21:56

re

ultima gaselnita...am glumit nu este o propunere de poza..insa am o alta propunere...daca cei din design team nu o doresc este ok ce ziceti ..daca in loc sa stam sa urmarim forumul.....adica oricum o sa il urmarim sau mai bine zis sa postam...ati face un canal pe mirc ceva ....sau o chestie unde sa putem discuta in timp real nu cu mesaje lasate...un chatroom si fiecare care are chef sa intre si sa vada cine este online sa intre sa vb sa asculti pareri si opinii si ce mai trebuie...adica una e cand vb asa direct x zice ca trebuie mai intunecate rotile si y zice...da dar daca nu stiu ce ..si tot asa ..luati in considerare ideea nu este foarte rea zic eu ...sau ..sa facem toti care se baga in VT schimb de yahoo id...sau ..ma rog cum ziceti voi..:)sper sa nu supar pe cineva cu postul meu ms

Anonymous 18-11-05 08:56

Re:

Quote:

Quote:

Continua eleronul, rotile par strambe si nu mai folosi aceeasi roata si pe fata si pe spate. Fa mod astea si mai vb.

shtiu k par aceleashi rotzile dar crede`ma ca nu sunt :D iti arat shi poza daka tzii neaparat :D

vorbeam de rotzile astea nu de alea negre mah....ziceam ca astea care`s akuma par la fel........damn`

HoricutzWSR 18-11-05 08:58

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Anonymous\"
Quote:

Quote:

vorbeam de rotzile astea nu de alea negre mah....ziceam ca astea care`s akuma par la fel........damn`

io eram ....skuze :oops: :oops: :oops:

BMWfan 19-11-05 10:39

2 Attachment(s)
acum este mai bine

liviu_ro93 19-11-05 15:15

2 Attachment(s)
vreau sa itntru si yo in team
ce zici dadi??
ti place?

andrey2003 19-11-05 16:39

2 Attachment(s)
un mic tunning....

P.S. Dadi mai aveam un + de la golf si un + sau - de la fiat... :oops:
pune si originalul la aceeasi rezolutie

Edit: Gata!!! Doamne ajuta!!! :ballbounc :baby:

CT99WUW 21-11-05 20:40

re

1 Attachment(s)
mai incerc si eu .. :oops: nu stiu de ce dar eu am zis ca reusita...voi ce ziceti :)

blowwind 22-11-05 09:38

2 Attachment(s)
:arrow: astept un raspuns ;)

blowwind 22-11-05 16:29

hmm...acum sunt la un prieten care are TFT..si ma uit la mazda mea...si vad o gramada de erori...erori care la mine nu apar...si stau si ma gandesc ca am un monitor de *** si`mi bag p...`n el :D ...
deci....cer scuze pt greseli...dar monitoru nu`mi permite vizualizarea lor :D ... sper sa intelegetzi ;)

xxdadixx 22-11-05 21:32

Nu comentez nici o lucrare, daca nu va dau add inseamna ca mai aveti de exersat, invatat .....

All times are GMT +2. The time now is 06:58.

- Copyright 2026 4Tuning