![]() |
Re: Logan Pick-up tunat
foarte reusita masina ... bv proprietarului
|
e super, daca avea si tractiune spate era super smechera, in genul pick up'urilor americane:X
|
singura varianta de la logan care imi place e pick-up.iar asta e bestial;)e parerea mea...
|
E bine lucrat si simplu! Poate proiectul va fi aprofundat!
Oricum eu cred ca ar fi bine sa care cu el de-acum in colo un performant sistem audio in bena! |
sa mor yo de nu as cumpara un pick-up logan daca asa ar fi din fabrica :lol: chiar imi place...singurul logan care...chiar imi place...Bv frate..ai facut ceva misto.
|
culoarea arata bine ca in rest....
|
foarte reusit,nu's pasionat dupa logane da asta chiar ma atrage:))
|
marfa ;)
|
din pacate nu are tractiune spate..nu are v8..pentru ca suntem in Europa..suntem prea destepti pentru motoarele americane :lol: frumos pick-up,un sistem sa rupa gura targului..ca cel de pe wv(orange-alb daca mai e cum il stiu eu) de la sal audio !
|
Extraordinara. Daca innegrea un pic stopurile era superba!
Toata stima! |
nu mi se pare o masina care sa merite deschiderea unui topic !modificarea acestei masini nu trece de 2 saptamani cu spoilere deja existente!!!singurul lucru cu + este culoare,desii da a masina veche ,rabla,ieftina.merita un vopsit mai exclusiv prin care sa se evidentieze,deocamdata tara e plina de vechituri peste 15 ani vopsite negru mat ceea ce ii cam strica efectul culorii
|
parca e mai frumos pickup tuning decat berina tuning
|
imi place cum a iesit :D e facut cu gust:)
|
as fi curios cei care au votat naspa daca au bicicleta? masina e frumoasa jur
|
Este foarte reusit|! Respectele mele propietarului! Nu sunt un fan al culori mate dar asta imi place!
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:28. |
- Copyright 2026 4Tuning