![]() |
Re: Porsche mini-Carrera GT
arata ca un porsche dar ii lipseste atitudinea...
|
interesant..da daca avea alte jenti..era misto
|
e frumoasa,dar la spate nu e cine stie ce
|
o jucarie pentru adulti:).....ceva foarte frumos:) m-as mira sa aud comentarii de genu" e urata " , "rosu nu e frumos" , etc:)
|
proasta idee, zice clar ca daca nu ai bani de carrera GT optezi pt asa ceva............ deci lumea ce sa aprecieze??..........
|
nu stiu ce sa cred...arata destul de bine...totusi nu a iesit mai bine decat boxsterul de la care au plecat...zic eu
|
Chiar imi place e reusita,dragutza si pun pariu k atrage multe privire pe astrada.Un 10 pt jante.
|
foarte tare :lol:
|
frumos...si reusit!
|
Quote:
|
asta tinuta numai prin expozitii merge:))
|
dupa cum arata ii mai lipsesc aripile...:-?
|
prea tare masina.. si snt convins ca starneste cel putin tot atat interes cat si "the real thing", tocmai pt ca e o copie. ma intreb ce zonde, mclaren-uri si enzo or conduce frustatii cu "kitch, nu m-as sui la volan". :))
|
In afara de stopuri si jante, chiar arata bine. Si exact cum s-a mai spus: dc era facuta de Porsche, sigur era f apreciata
Si in plus de asta. tot citesc de masini modificate atat de mult incat nici nu mai stii de la ce s-a plecat: Alfa Romeo 146 cu fata de Honda Accord, si multe altele, si nu sunt deloc considerate kitchuri, ba chiar sunt f apreciate si castiga o gramade de cupe pe la showuri. Asta de ce ar fi, mai ales k pana la urma are la baza tot un porsche? |
e chiar perfecta pt Shaquille O'Neal ...pe langa smart e buna si asta
|
| All times are GMT +2. The time now is 22:52. |
- Copyright 2026 4Tuning