![]() |
Re: Fotografiile Mele - MillionDollarBaby
Quote:
Quote:
Quote:
|
30 Attachment(s)
SETUL 2 : 8)
|
Felicitari draga mea pt poze:hug::D sry ca n-am stat mai mult de vorba...dar eram intr-o alergatura continua:):-*
|
Quote:
|
60 Attachment(s)
SETUL 3 :
|
frumoase pozele!:):*....apropo te mai astept pe la mine...sa imi dai idei...sa imi zici greselile...etc etc....apreciez orice incerc sa invat..faine pozele:)
|
Quote:
Ai si poze frumoase, dar si poze (gen astea de la 4TuningDAYS) care chiar nu au nimic special, pe bune. Si eu am in calculator peste 10.000 de poze ale echipei, dar am postat doar 100 (maxim) din ele...pentru ca restul nu-si au locul aici. Ideea acestei sectiuni este de a avansa in arta fotografica, de a primii sfaturi cu scopul de a ameliora si a face fotografii care tind sa ajunga spre perfectie, nu sa punem toate pozele ca ne place noua sa le facem publice. NU, nu functioneaza asa. Alta problema este ca daca continui asa ai sa ajungi sa vezi cu ochii tai ca n-o sa-ti mai comenteze lumea pe topic, de ce? 1. Prea multe poze = Incarcare grea, omul decat sa astepte mai bine trece peste. 2. Se observa mai bine cate o poza / 2 in loc de 50/60 3. Lumea ajunge sa se sature cand vede ca fotograful care a deschis topicul nu avanseaza deloc. Ai poze bune, pune-le doar pe acelea, invata sa le alegi ! Este un sfat. ;) |
Quote:
Nu o iau deloc in nume de rau , ba chiar mersi frumos de sfaturi/critici etc , dar am facut in jur de 1000 de poze la 4tuning days , e logic ca nu le-am pastrat pe toate , le-am publicat doar pe cele care am crezut eu ca sunt frumoase , am selectat 3 seturi de la showroom si cateva de la drift care trebuie sa le pun semnatura si dupa sa le urc , dupa care gata am terminat , revin la pozele de zi cu zi :lol: , mersi frumos oricum ! Orice vorba este bine venita , nu ma supar ! |
sunt reusite pozele.. spor la idei ;)
|
7 Attachment(s)
Up cateva noi , asa de pasti , apropo ca am uitat : Hristos A Inviat tuturor !
|
da..o buna idee cu pastele .dar nu am avut oo vopsite :D spor la treaba
|
6 Attachment(s)
Cateva facute mai in graba ...:-)
|
Poza a 3-a si a 6-a sunt criminale :shock: :shock:
Sper sä nu te superi daca o pun pe a 6-a pe desktop :hug: :hug: |