Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Fotografiile mele (https://forum.4tuning.ro/533-fotografiile-mele.html)
-   -   Nitu CLaudia | Photography (https://forum.4tuning.ro/533-fotografiile-mele/85760-nitu-claudia-photography.html)

DTH 13-04-09 08:30

Re: Fotografiile Mele - MillionDollarBaby

Quote:

Originally Posted by shantzu (Post 2232485)
Pe viitor poti sa postezi doar pozele care sunt mai speciale.Nu are rost sa umplii topicul cu toate pozele facute in ziua respectiva...

De ce ? Atunci de ce le-am mai facut ? Ca sa le tin in calculator sa le vad doar eu , nu merge asa , asta e am facut 1000, 5000,100000 le pun pe toate ca nu imi pica mana :) si + ca mai am si p-alea de la drift , si putine nu sunt :)

Quote:

Originally Posted by Tweety_rzw (Post 2232504)
Vezi ca la poza cu acel mk4 cu HIFONICS e ştearsă rău de tot,e mişcată rău !;)

Dar de ce nu ies clare pozele?:(

Eu nu zic ca e miscata rau sincera sa fiu , aglomeratie timpi de expunere pana mea , si mai stateam si pe vine si 2 zile am stat de la 6 jumate in picioare pana seara ...deci sincer eu nu o vad miscata ! Oricum mersi pentru aprecieri/neaprecieri/sfaturi etc , dar oricum ar fii , mie tot imi plac pozele :)

Quote:

Originally Posted by Sonny (Post 2232668)
Pentru ca s-a straduit sa traga fara blitz. Dar lumina de acolo i-a permis doar timpi de expunere cam lungi.

Mersi :*

DTH 13-04-09 08:42

30 Attachment(s)
SETUL 2 : 8)

Sasha 13-04-09 08:48

Felicitari draga mea pt poze:hug::D sry ca n-am stat mai mult de vorba...dar eram intr-o alergatura continua:):-*

DTH 13-04-09 09:11

Quote:

Originally Posted by Sasha (Post 2232816)
Felicitari draga mea pt poze:hug::D sry ca n-am stat mai mult de vorba...dar eram intr-o alergatura continua:):-*

Mersi frumos :* eh nici eu nu am stat , am avut treaba de numai stiam de capul meu :lol: :*

DTH 13-04-09 09:24

60 Attachment(s)
SETUL 3 :

Messerschmitt 20-04-09 20:47

frumoase pozele!:):*....apropo te mai astept pe la mine...sa imi dai idei...sa imi zici greselile...etc etc....apreciez orice incerc sa invat..faine pozele:)

EaGle 20-04-09 20:58

Quote:

Originally Posted by MillionDollarBaby (Post 2232768)
De ce ? Atunci de ce le-am mai facut ? Ca sa le tin in calculator sa le vad doar eu , nu merge asa , asta e am facut 1000, 5000,100000 le pun pe toate ca nu imi pica mana :) si + ca mai am si p-alea de la drift , si putine nu sunt :)

Nu o lua in nume de rau si nu da cu paru`, dar are dreptate Shantzu !
Ai si poze frumoase, dar si poze (gen astea de la 4TuningDAYS) care chiar nu au nimic special, pe bune. Si eu am in calculator peste 10.000 de poze ale echipei, dar am postat doar 100 (maxim) din ele...pentru ca restul nu-si au locul aici. Ideea acestei sectiuni este de a avansa in arta fotografica, de a primii sfaturi cu scopul de a ameliora si a face fotografii care tind sa ajunga spre perfectie, nu sa punem toate pozele ca ne place noua sa le facem publice. NU, nu functioneaza asa. Alta problema este ca daca continui asa ai sa ajungi sa vezi cu ochii tai ca n-o sa-ti mai comenteze lumea pe topic, de ce? 1. Prea multe poze = Incarcare grea, omul decat sa astepte mai bine trece peste. 2. Se observa mai bine cate o poza / 2 in loc de 50/60 3. Lumea ajunge sa se sature cand vede ca fotograful care a deschis topicul nu avanseaza deloc.

Ai poze bune, pune-le doar pe acelea, invata sa le alegi ! Este un sfat. ;)

DTH 20-04-09 21:02

Quote:

Originally Posted by EaGle (Post 2252452)
Nu o lua in nume de rau si nu da cu paru`, dar are dreptate Shantzu !
Ai si poze frumoase, dar si poze (gen astea de la 4TuningDAYS) care chiar nu au nimic special, pe bune. Si eu am in calculator peste 10.000 de poze ale echipei, dar am postat doar 100 (maxim) din ele...pentru ca restul nu-si au locul aici. Ideea acestei sectiuni este de a avansa in arta fotografica, de a primii sfaturi cu scopul de a ameliora si a face fotografii care tind sa ajunga spre perfectie, nu sa punem toate pozele ca ne place noua sa le facem publice. NU, nu functioneaza asa. Alta problema este ca daca continui asa ai sa ajungi sa vezi cu ochii tai ca n-o sa-ti mai comenteze lumea pe topic, de ce? 1. Prea multe poze = Incarcare grea, omul decat sa astepte mai bine trece peste. 2. Se observa mai bine cate o poza / 2 in loc de 50/60 3. Lumea ajunge sa se sature cand vede ca fotograful care a deschis topicul nu avanseaza deloc.

Ai poze bune, pune-le doar pe acelea, invata sa le alegi ! Este un sfat. ;)

Nu o iau deloc in nume de rau , ba chiar mersi frumos de sfaturi/critici etc , dar am facut in jur de 1000 de poze la 4tuning days , e logic ca nu le-am pastrat pe toate , le-am publicat doar pe cele care am crezut eu ca sunt frumoase , am selectat 3 seturi de la showroom si cateva de la drift care trebuie sa le pun semnatura si dupa sa le urc , dupa care gata am terminat , revin la pozele de zi cu zi :lol: , mersi frumos oricum ! Orice vorba este bine venita , nu ma supar !

ct11lyv 20-04-09 22:20

sunt reusite pozele.. spor la idei ;)

DTH 20-04-09 22:37

7 Attachment(s)
Up cateva noi , asa de pasti , apropo ca am uitat : Hristos A Inviat tuturor !

ct11lyv 22-04-09 15:33

da..o buna idee cu pastele .dar nu am avut oo vopsite :D spor la treaba

DTH 28-04-09 20:06

6 Attachment(s)
Cateva facute mai in graba ...:-)

NONE 28-04-09 20:46

Poza a 3-a si a 6-a sunt criminale :shock: :shock:
Sper sä nu te superi daca o pun pe a 6-a pe desktop :hug: :hug:

DTH 28-04-09 20:48

Quote:

Originally Posted by NONE (Post 2274148)
Poza a 3-a si a 6-a sunt criminale :shock: :shock:
Sper sä nu te superi daca o pun pe a 6-a pe desktop :hug: :hug:

Ete na , cum sa ma supar , ma bucur :hug::hug: :o

shantzu 29-04-09 11:47

A 3-a poza chiar e reusita :)

All times are GMT +2. The time now is 21:47.

- Copyright 2026 4Tuning