![]() |
Re: Suspensii sport orice model!
salut! pentru un opel kadett gsi 1,8 8v din 1991 , 4 usi ce kituri complete ai si la ce pret ?
multumesc ! |
care e pretul ptr o suspensie completa de E30 6 cyl - 325, cea mai soft care nu coboara f mult?
multumesc |
pentru seat leon 1, la ce pret si ce marci.
|
M-ar interesa si pe mine un kit complet pentru Skoda Octavia II An 2005 motor 1.9 Tdi 77 KW(105 Cp).
Masina a venit cu dotari optionale de fabrica cu sasiu sport,suspensie sport si jante de 17(toate trei fiind un pachet). Suspensia de fabrica am vandut-o si am inlocuit-o cu una bilstein b16pss reglabila coilover,dupa care am schimbat si jantele cu unele de 18. Problema mea este urmatoarea:Suspensia actuala este foarte dura pentru drumurile noastre si as vrea sa o schimb cu una de sportivitate medie sau ceva care sa absoarba socurile mai bine dar in acelas timp sa aiba o rezistenta sporita la fortele laterale,sa pastreze cat de cat un look sportiv al masinii si sa poata suporta greutatea jantelor de 18. Suspensia actuala bilstein b16 pss m-a costat enorm(in jur de 3000-3500 RON, nu mai stiu exact...) si cu timpul mi-am dat seama ca nu se merita sa dai atat pe o suspensie care fara indoiala este una dintre cele mai bune pe segmentul racing,din cauza drumurilor prost asfaltate sau mai bine zis neasfaltate din Romania,de aceea va rog sa-mi recomandati una care sa aiba caracteristicile mentionate mai sus si sa aiba un pret cat de cat rezonabil(in jur de 5-600 Euro). Skoda Octavia are doua dimensiuni la jamba,modelele normale au 50mm iar cele RS au 55mm,eu am nevoie de un kit complet cu dimensiunea de 50mm. Multumesc si astept niste oferte. |
ma intereseaza si pe mine o evacuare pt un nissan 350z, m-ar interesa aici in romania nu sa o comand din america k dureaza mult
|
salut
pentru e36 coupe din '93 6 cil, m-ar interesa un kit complet cu un drop de 50mm si sa fie destul de tari. multumesc |
Salut,
poti sa-mi recomanzi ceva pentru un R5 Alpine? (amortizoare fata-spate) Merci anticipat! |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Fk reglabil 329 euro Arcuri FK High Tech 100 euro - pe stoc FK Hightech fixe 35-40 sau 60-40 -344euro Vogtland fixa -295 euro Weitec - intre 354 si 469 euro Koni STR T.- 421 euro Bilstein B10 - 510 euro KW - intre 520 si 570 euro Koni Sport - 660-715 euro |
Quote:
|
Quote:
H&R - 460 euro |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:09. |
- Copyright 2026 4Tuning