![]() |
Re: Nu Stiu Ce Masina Sa Aleg
Nu stiu dolb care e treaba cu nuremberg mie pe harta asa imi arata .
90408 Nürnberg....dar locatia masini asa mi-o arat .....nu stiu.Sti din propria experienta cu cheltuielile sau din auzite. |
proprie experienta!
eu + tata ( amandoi 2 chitrosi ) 400 euro doar ca sa ne ducem pana acolo.. 200 euro cazarea pe 3 nopti , 40 euro mancarea, intoarcere: vreo 350 euro numai combustibil..etc :D |
:)))))))))Ms dolb.Cazarea o am asigurata ........eu am facut cam pe la 1000 de euro dar am pus mancarea 200 de euro:D Dar de ce ati cheltuit atat pe benzina ..........cu ce ati venit???
|
pe ce naiba ati dat voi 200 euro/persoana drum incolo?
|
ionut: era un moment disperat in perioada aia.. si eu si tata ne vandusem masinile la pachet! cumnatul in care ne-am fi putut baza sa ne duca acolo era in campanie .. si o sapt intreaga tot cautam pe cineva cu care sa ne ducem si mereu se amana! am gasit pe cineva in pitesti care te duce cu 200 euro / pers si iti cauta masina
aleksss90: in germania motorina este scumpa! |
ma da voi sunteti tantalai:) (in sensul bun, no offence). Pai poti ajunge oriunde vrei in Germania cu maxim 120 de euro cu Atlassib...
|
da frate.. dar atlassib doar te lasa in germania! nu te plimba pe la zeci de mii de parcuri auto prin toata germania! pana in zonele 1 sau 2 .. intelegi?
|
eu n-am reusit sa inteleg niciodata plimbatul asta in 75 de parcuri pt 2-300 de euro pret mai mic...
|
nu e vb de pret mai mic! pur si simplu nu gaseam masina pe gustul meu! insa imi trebuia un golf 5 neaparat diesel cat mai ieftin posibil ( ceva pe la 9-10000 euro ) si nu gaseam in perioada aia.. si un golf 4 1.9 tdi - 131 cp cu multiple dotari ! si nu gaseam deloc 5-ari iar golfuri 4 gaseam numai la 90 cp si cu AC :)
Asta tinand cont ca am avut si zeci de foi trase dupa mobile.de :) Norocul meu pt g5 ( care era comandat de un prieten ) fiind Thomas eiben : mobile.de/thomas-eiben ; iar cel de-al doilea noroc era al meu .. pt ca ma rasgandisem nu mai vroiam g4 ci g5 si am gasit taman prin Bockel pe la EUROTRADE care e vis-a-vis de AUTOHUS :) now you understand? |
| All times are GMT +2. The time now is 00:21. |
- Copyright 2026 4Tuning