| Calimero2003 |
03-08-08 01:46 |
Re: Toyota Supra VS Oricine peste 500 HP
Quote:
Originally Posted by lascarica
(Post 1670905)
N.A : Am sa sterg eu ambele posturi dupa ce userul de mai sus citeste raspunsul;).
Raul, Sebastian nu are de ce sa fie modest...daca vine la curse legala NU SE DA NIMENI cu el...pentru ce sa vina,sa faca poze ?... Lumea nu-l vede in cadru legal atata timp cat in acel cadru legal nu e prezenta nici o masina+sofer apropiati ca performanta la 402m...ce este neclar ?..De modificat,probabil ca o modifica pentru ca este pasionat si pentru ca ii place ca aceasta masina sa-i ofere satisfactii deosebite la condus si in eventuale curse de drag...ca oricare altul:|
Pe de alta parte...scuza-ma ,dar poate nu era cazul sa te iei tu de el...observ ca ai o masina foarte scumpa si performanta...nu cred ca te-a vazut cineva macar la un numar egal cu 5% din cursele la care a participat userul sebastian...sa-mi fie cu iertare...ar trebui sa nu-ti mai vina sa versi...sau sa versi in alta parte Raul...:oops:
|
La cate curse legale l-ai vazut tu ,LASCARICA ,pe Sebastian cu masina si nu era nimeni langa el la start?
Sau mai bine zis la cate curse a fost Sebastian in ultimi 3 ani?
Sau mai bine zis cate masini de puterea lui a batut Sebastian?
Eu zic sa o lasati mai moale cu cai aia .... 1000 hp? .... SPUNETI NU DROGURILOR!!!! ... cam asa ceva ar trebui sa raspund la o astfel de afirmatie ...
|