![]() |
Re:
Quote:
are cumva cont aici presedintele FRA sau unul dintre vicepresedinti ca sa imi poata raspunde? Eu te-am intrebat pe tine ca tu esti celcare face si drege si le stie pe toate. Totusi astept un raspuns. In Craiova ACR-ul este singura asociatie care poate organiza legal un raliu. Deci prin colaborare cu ACR-ul se pot organizara curse. Auzi mai Sebastiane sa iti spun ceva: Daca nu era ACR-ul pana acum un an mai vedeai si tu vreun raliu prin Romania? |
te rog, nu mai ridica atat in slavi ACR-ul..... o gasca de frustrati care se cred ADAC...
|
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
|
O discutie legata de FRA vs ACR puteti gasi aici unde mi-am exprimat parerea si eu.
Sigur ca exista oameni si oameni, iar eu nu pot spune ca toti aceristi sunt tampiti, pot spune ca din pdv legal au o problema atunci cant vor sa se dea for national auto. https://www.4tuning.ro/forum/viewtopic.php?t=11602 Aici trebuie sa discutam la subiect, despre eveniment, daca doriti, daca nu ne abtinem. |
ok, am postat acolo
|
Re:
Quote:
|
1 Attachment(s)
dupa raliu
|
raliu distructiv, piloti nematuri
|
da... pacat ca traseul era frumusel... da baltile(lacurile) imi pare foare rau pt Titi da mai ales pt bogdan :cry:
|
6 Attachment(s)
filmele de pe toate specialele :arrow:
|
SUPER filmele!!! Merci mult. Sunt 3 topicuri cu raliul, dar mai intreb si aici: POZE aveti?
Pe TCS2 am stat exact de unde ai filmat a3a trecere, iar pe ps9 eu stateam de unde incepeai filmarea, acolo cu cainii :lol: :lol: :lol: |
5 Attachment(s)
poze Parc Service
|
7 Attachment(s)
partea 2
Daca vrea cineva mai pun ,deocamdata mi-e lene |
| All times are GMT +2. The time now is 21:25. |
- Copyright 2026 4Tuning