![]() |
+
si mie imi place tico .eu m-am intalnit cu pepu in timisoara prin aprilie cu bogdansha si katalinrs4.eram cu matizu lui krushX. respect pt tico.nu multi se incumeta sa faca tuning pe masinile astea si la noi e unul visiniu .simpatic ca si acesta tre sa fac o poza |
Nice Tico. Nu stiu daca as face asa ceva, adica tuning la un tico. Am avut si eu unul prin 98-99. Atunci nu prea se stia nimik de tuning pe aici. Ca idee masina este extrem de fiabila, nu cade, nu se cazaneste decat dupa cateva sute de mii. Eu am tras cu a mea vreo 200 de mii de km. Costuri de intretinere reduse, aici are ++++++. Cat despre sigurantza.....aici lasa de dorit, eu am condus-o pe a mea pana in Italia, si credeti-ma...nu vrei sa fii la volan pe o autostrada cand trece un camion pe langa tine. In rest, sa o stapaneasca sanatos.
|
Cu asta cu care am mers si eu, in 70.000km nu am schimbat NIMIC la ea...doare reviziile si atat...extrem de fiabila masina...si a fost si forjata saraca, si data prin gropi fara mila, dusa prin hartoape, transformata in caraush...asa rezistenta mai rar...
|
si dupa 70000???
am vazut eu in cr un tico pe taxi care avea putin peste 360 mii de km (cel putin asa zicea proiprietarul)... si sunt sigur k nu bagase cine stie ce bani in reparatzii!!! ce-i drept, ii cam bateau planetarele! |
E super calumea masinutza. In general nu imi place tico, pentru ca este cam patratzos, si are farurile patratzoase, dar asta arata bine.
numai eleronu ala nu ar trebui sa fie gri. |
4 Attachment(s)
Poze noi cu Tico
|
ati luat-o pe campii...nu vad nimic special...va excitati atat la orice masinutza cu spoilere..are ceva modificari facute?...are pe dreaq...are proiectoare din targ care (quote) \"dau o lumina foarte alba\" :hahano:
|
pana la urma cati bai ai bagat in ea? :?
|
Bine ce si-a mai pus un eleron... k parca ii duceam lipsa...! (sau era si inainte acolo?)
|
Sincer mie imi place orice masina modificata cat de cat! Imi place si asta. Si eu imi fac spoilere, praguri bla bla si simetria conteaza ffff mult la chestile astea la care nu exista spoiler tuning stas si trebuie adaptat. Acuma nu stiu ori a gresit ala cu fibra ori asa a vrut proprietarul dar partea de jos a spoilerului nu e simetrica cu gura mare de pe spoiler. Prin primele poze se vede mai bine! Tot timpul am fost impotriva a 2 eleroane! Scaunele nu sunt cine stie ce! Dar per total arata bine.
|
sistemul audio ?
|
masina asta o vad/vedeam foarte des undeva pe valea cascadelor la un dealer de masini, exact langa cladirea connex......
pentru un tico tre` sa recunoastem cu totii ca este super meserias! a bagat omu` bani in ea si se vad rezultatele deci maxim respect pentru proprietar! dar acum cu parere de rau va spun ca nu prea ma incanta masina, spun asta dar nu vreau sa jignesc pe nimeni. am spus mai sus: MAXIM RESPECT pentru proprietar ca a avut initiativa! tico ramane tico, doar ca asta e un tico mai special :D |
Mai mult de 10 mil n-a bagat in el... hai fara audio (ca nu stiu ce are pe el)...
Quote:
|
Re:
Quote:
nu poti sa il faci un monstru de masina..... sa ii pui un motor v , etc.... |
Motor v?? :):):):) ce amuzant!!! Pai e normal ca nu poti! Din acest motiv exista mai multe clase de masini... Bine ca nu vrei sa pui motor hemi pe scuter!!
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:54. |
- Copyright 2026 4Tuning