![]() |
Re: TICO
ulterior pozei, logo JBL a fost intors in jos, pt a nu suscita priviri hulpave "vecinilor" mei, iar mai nou am schimbat wooferul...
|
2 Attachment(s)
hmm al cui o fii ticozauru astaaa ???
|
marfa rau jentile, sa le stapanesti sanatos. ;)
|
Am vazut azi masina...arata absoult bestial...
|
mama serhan ce mi-ai luat-o inainte, acum vroiam sa le pun eu :))
multumesc de urari baieti, intr-adevar, dupa vizite la alessio, tsw, aws, excite, etc. si neseriozitatea "tunerilor" nostrii am ajuns la CMS care cel putin mie imi plac f mult cum se aseaza si estetic dar si tehnic si mi-au mai ramas si vreo 800 de ron economie, care or sa intre tot in masinuta, ca pentru ea erau stransi cu sudoare...:)) o sa va tin la curent ( la figurat ;) ) cu restul modificarilor, avand in plan modificari substantiale pe partea de audio si probabil un turometru... |
chiar misto jantele, sa ai gija la borduri!
|
dar ce vrei sa faci la audio? :D
|
mie mi-a zis ca e secret :))=)) asteptati si vedeti :D sau mai bine auziti
|
pei ia zi-ne tu noua tot sau tico_rs zi si tu cate ceva. ;)
|
frumos pana acum...bafta in continuare
|
4 Attachment(s)
multumesc! am acum nu numai morcovul ci si iepurele la parcare sau la gropi...
despre audio: urmeaza o renovare, deocamdata am wooferul un kicker solo baric de 10'' 450w rms, o adevarata bestie in miniatura, se potriveste de minune cu masina :) si urmeaza un amplif pe 4 canale, probabil un helix dark blue si boxe fata 17 compo, probabil helix deep blue sau pioneer accelerate... deocamdata am cutia la incleiat, rezistenta pe masura lui si de-abia astept sa il aud la treaba... |
super tare frate, cand o sa il montezi? vreau sa vad cum se aude. :D
|
tico_rs ma anunti si pe mine knd o sa ti se rupa masina ! la propriu!
|
tico_rs ai doar toba finala +ornament sau tot traseul schimbat?
|
doar finala si ornament pt ca atunci nu aveau si intermediara, la tico fiind mai micutza, iar acum nu mi-as pune pt ca imi place intermediara ei, e mai silentioasa pana urca in ture... acum trebuie schimbata intermediara si o sa pun tot de origine...
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:47. |
- Copyright 2026 4Tuning