![]() |
Re: Ford Capri
am chiar si 2 platforme pt tractari auto cu basculare pistonas cu axe duble una 2000 euro una 2500 euro,,ambele persoana fizica,,,astept oferte un ford siera la 15 mil pt acte sau pt piese...breack
|
pt poze scrieti la [email protected]
|
Quote:
|
eu zic ca merita un sa iti iei un ford capri ... app ti-ai cumparat? poze noi?cu masina ... la ce pret ai cumparat-o?
|
nu mi-am cumparat ... am tot vazut preturi de 500-1500 E , dar nu stiu exact ce sa mai fac ... sper sa-mi iau innima-n dinti prin primavara si sa-mi iau odata unul ... credeti ca vom avea probleme de la 1 ian cu batranelele ??? eu momentan am o dacie 1300 din '81 si daca imi iau si Capri cum o sa fie ??
|
lupuleeee o sa fie muuult mai tare decat in "barsana" :))
|
imi vinzi mie Dracia...si mai pui pe langa..pt capra :lol:
|
Am un Ford capri de vanzare,este inmatriculat cu nr. noi ieftin!
|
poze + scor
|
Quote:
lupule ai gas ceva ? |
cred k era o mare tzeapa..anuntzul mai sus postat :lol:
|
Quote:
Nu e chiar teapa avand in vedere pretul, dar omul nu stie sa vanda o masina... cand m-am dus, pe langa faptul ca a intarziat pana cand s-a innoptat (masina fiind afara, neiluminata), nu a gasit cheile (sa vad si eu motorul si interiorul), ca sa nu mai vorbesc ca actele erau cam dubioase si incomplete. |
stiti de care mator injectie sr poate pune pe ford capry.Am pe masina 2000linie si vreau injectie benzina peste 2500
|
pai Ford perfuzat peste 2.5L ar fi 2.8i/2.9i si Cosworth 24V 2.9i :D
ce an e capra ta? motorul tau are 101Cp(74kw)? |
am acte pt ford capri de vinzare
|
| All times are GMT +2. The time now is 10:40. |
- Copyright 2026 4Tuning