Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Galati / Braila (https://forum.4tuning.ro/42-galati-braila.html)
-   -   Prezentati-va "bolizii" ! (https://forum.4tuning.ro/42-galati-braila/8500-prezentati-bolizii.html)

yknot 16-02-06 10:30

mai ma razvratesc uneori prin oras cu nova, calcand acceleratia mai tare sa mai scot ideile preconcepute ale unora despre masini... si ei se fac miiici.... :lol:

shadowro 16-02-06 10:35

:lol: :lol: :lol: :lol:
tin minte ca atunci cand a cumparat taicamiu masina asta care eu o conduc acum am zis : nu o sa ma depaseasca o dacie in viata mea :lol: :lol:
intre timp ma mai gandesc. m-am mai copt si oricum nu mai sunt vitezomanul egocentric care eram acum 2 ani.

epY 18-02-06 10:31

eu stiu ca e \"nova\" ci nu \"supernova\" stiu masina, eu sunt din braila si te stiu si pe tine yknot din vedere ... stiu ca este o masina buna nova aia a ta rosie, sa ai grija de ea :)

Dany Kif 13-04-06 00:12

Re: Prezentatziva \"bolizii\" !

2 Attachment(s)
Salut tuturor, da ma numesc sunt din gl am 20 de ani si sunt nou pe-aici. asta e masinuta mea... mai am de munca la ea dar cam asa va arata .

shadowro 13-04-06 10:13

salut.
bine ai venit printre noi.
nu am vazut masina ta pana acuma prin oras.... si cred ca as fi vazut-o ca arata foarte bine :)

ciprian_the_1 13-04-06 13:18

salut>
Eu te-am vazut prin oras si chiar am admirat masina de aproape le semaforu de la modova si spoileru fata arata bestial si cel din spate arata frumos dar nu ca cel din fata
Dai inainte cu tupeu ca o sa iasa ceva frumos din sw tau
Bafta si spor la treaba

Dany Kif 13-04-06 23:34

Merci de incurajari... masina e aproape gata, cand am venit in galati cu ea nu am stat decat 2 zile. va fi gata pana pe 1 Mai ..... SPER !

ranek 14-04-06 14:06

misto masinutza verde , da ce-i cu dacia din prima poza cu nr "KIF" ... ?

Dany Kif 14-04-06 19:37

nu e dacie... e tico, tico-ul meu care a CHIAR a spart o dacie si nu are nimic. :)

shadowro 14-04-06 23:14

nu vrei sa te bagi sa spargi si un seat cu tico-ul ? :D

U_TUNING 15-04-06 21:45

ooooooooooo buna ziua domnu Chifan(cred k e masina tatalui tau nu??)

in fine bine te-am gasit printr-e noi ....astia "pasionati"(se stiu ei care sunt).
te astept cu un p.m. cu un id de yahoo mess si un nr de telefon pentru a discuta problemele mai pe larg.
numai bine

Dany Kif 16-04-06 21:52

sincer nu stiu cum s-ar descurca ascutitoarea mea impotriva unui seat... dar ar fi fain sa vedem :)

under_dan 03-05-06 18:13

Salutare! Is si yo nou p aici....are si je un Hyundai Accent model 2006...nam pus nimik pe el inca...dar vreau in scurt timp sal "tunaresc" un pic :)

shadowro 03-05-06 19:41

bine ai venit.

ranek 03-05-06 22:14

dak vrei sa incerci niste idei , pe comp (mai intai ), vb pe messenger :) !

All times are GMT +2. The time now is 22:36.

- Copyright 2026 4Tuning