![]() |
Re:
Quote:
|
sincer, cuvintele nu isi au rostul....parerea mea e ca nu poate fi descris in cuvinte ceea ce am vazut si ceea ce am simtit vizionand acest film, chiar daca nu va cunosc si nu fac parte din familia voastra mare....felicitari....
|
EvLSant0s, mi-a placut filmul foarte mult, don't worry... montajul, muzica bine aleasa... doar ca probabil e mai greu sa ma 'atinga' pe mine asa mult, nefiind din 'famliia' voastra :)
filmul e bun, chiar foarte bun! |
misto!!
|
FOARTE FRUMOS !!!
Nota 10 din toate punctele de vedere . Sa vedem ce va urma ... :wink: :wink: :wink: |
Description:
Download Filename: MIDNIGHT RACERS 69mic.avi Filesize: 131.3 MB Downloaded: 582 Time(s) SWEET !! :D ma bucur ca v-a atins ... :) |
filmul e tare ,mai aveam si eu material care putea fi folosit(craiova,constanta)daca intrebati.......,da oricum a iesit bine!bravo Santos
|
je ANdy_SLC!
Baga Bogdane si u filmul sa-l vedem si noi cei din Cta si Craiova mai ales! :twisted:
|
Orice film .. are si un making off ...
pot sa pun cateva faze de genul ... ? sau macar faza cu toba .. dand foc la benzina ... fugind .. etc =)) ? pot ? =)) |
Super frumos filmu' .Si super realizat . Bravo ! :lol:
|
E super tare Santose filmul!Cred ca stiu cat de mult s-a muncit la el asa ca nu te mai supara din cauza unor fraieri care nu isi gasesc locul nicaieri!Tu sa fii multumit ca ai reusit sa faci ceva cu adevarat bun alaturi de Micutzu, de Toba, de Razvan si de Cristina.....si daca uitat pe cineva imi cer scuze!Bravo Santose!Si.......restul iti spun cand ne vedem pe afara!Pupici
|
:hug: sar`na carla :D
vbim ... |
Re:
Quote:
|
hai ... hai ...
una .... doua ... am inteles da chiar asa .... ? =)) vbim noi tata ... ;) :lol: :lol: ah , btw tre sa vb ceva ... vbim mai pe seara , te rog ;) ce mai face ..... e bine ? nu te viziteaza ? =)) sau ... nu NE viziteaza ? :lol: :lol: :lol: bye bye :P |
Stai linistit CZR-ule ca fiul tau nu o sa pateasca nimic! :D hehe....plus ca ne cunoastem de mult......nu e asa Santose? :twisted: :hug:
|
| All times are GMT +2. The time now is 11:38. |
- Copyright 2026 4Tuning