![]() |
Re: Accident teribil cu un SLR McLaren
nu experienta frate, sa nu aberam, ci nebunia si curajul tampesc. curaj si nebunie sa mergi cu acea viteza pe acel drum, pentru ca toata experienta din lume nu te mai ajuta cand se intampla ceva nasol la vitezele alea
|
Quote:
si daca era 99% cum era!? |
arabii si driftingul lor .............................
|
pfuuu...totusi da-o reaq ca e desert....cum sa pierzi controlul !!??si la ce masina totusi nu era un maxi taxi...e totusi SLR...sigur a incercat el sa faca ceva....
|
nu-mi vine a crede ochilor... deci chiar nu imi pot da seama ce s-a putut intampla de ii asa sparta... la ce viteza a putut pierde "tanarul" controlul? (pe la 300)
|
masina e chiar neinteresanta, dar e interesant ce a lasat in urma accidentului + ca a luat viata unui om.masina e fier se reface , dar omu cam greu se reface :( R.I.P.
|
Accident teribil cu un SLR McLaren
super ...... eu zic ca nu a patit nimic ca vad ca , compartimentul soferului e intact nu sa strambat nimic ....eh asta e ai putere nu ai cum sa te abtii sa nu ii dai....
|
Sa fie sanatos daca a reusit sa supravietzuiasca...daca nu asta e el si-a asumat raspundearea cu acest bolid...si stiti foarte bine ce chestii nebune fac astia prin Arabia asa ca lasa .....la ei se zice ''Se mai intampla""
|
defapt...banii aduc fericirea...da lui i-a adus inainte de accident :))
|
bom...saraca masina...
|
de cate ori vad asa ceva,cred ca orice se scrie in afara de "odihneasca-se in pace soferul" e in plus si nu vad rostul.
|
daca nu purta centura isi lua zborul in cosmos :)))
|
ma voi sunteti nebuni... adik cel putin aia care zic: "celula de siguranta e intacta si asta inseamna ca a supravetuit" -- ma airbag-ul se deschide si ramane timp d 3-4 sec dupa aia se desumfla... si la cate rostogoliri a avut parte mashina aia sigur a dat ala cu capul de toti stalpii celulei si dak va uitati la distanta dintre bord (in special volanul) si podeaua celulei se obs ca e FOARTE MICA deci picioarele i'au fost zdrobite... deci sansele de supravetuire sunt infime... plus k a postat cineva: "22-years-old male DIED"
P.S. --> R.I.P. poor guy :( |
Last Edit -> baitanu' nu mergea de nebun pe nisip sau ce e pa acolo.. mergea pa autostratda
- look at the picture - http://c.imagehost.org/0868/Merc-SLR-Acc-1.jpg |
aia de la descarcerari cred ca l-au ras cu sapa de pe asfalt p'ala de 22 ani :lol:
|
| All times are GMT +2. The time now is 12:28. |
- Copyright 2026 4Tuning