![]() |
Re: Renault Megane
cei mha cu masina asta ??? vai si amar !!!
exista alta dupa care sa se uite atata lume??? dupa care sa faca atatea poze ?? nu prea cred ( apropo 20cm) dak ai motor cai, chiestii, se uita lumea face poze din mers, wauuuuuuu ce tare ii masina si el are o dacie cu 101 cai :twisted: :twisted: ) si nimik la exterior. sebi ai uitat sa pui poze cu lautarii noi...8) |
Foarte frumoasa ... felicitari, este super. :shock: :shock: :shock:
Pt cei care vorbesc degeaba ... tuning inseamna pasiune, nu harfe ... Si ca chestie .... banii investiti intr-o masina nu o sa ii recuperezi niciodata ... fie ca masina aia e trabant, fie ca e mercedes ... tocmai de aia e pasiune ... pt ca se investesc bani pt multumirea ta, nu pt profit. |
cineva care stie despre ce e vorba:D
|
daca ar fi sa spun ceva ar fi referitor de culoare si ... mare pacat k e taxi ! asa masinutza sa o pui pe taxiu :sad: nu-mi place ideea... in fine ! important ca a iesit misto
|
Domnul Sebi aveti un id de yahoo? vreau sa va intreb daca mai aveti aripioarele de la spoilerul spate,care erau inainte pe masina si daca doriti sa le vindeti.
|
Quote:
|
18 Attachment(s)
ceva poze pt 4tuning
|
aiiii ce mult imi place! super ren-ul
am vazut si poza de pe prima pagina si acum arata muuuulllttt mai bine! bravo ;) |
Prea tare.. :) noaptea cand nu ai ce face la munca te joci nfs :)
|
super tare renaultul....eleronu ala nu il pui pe ea ? sa mai pui ceva poze ca e super tare masina !
|
5 Attachment(s)
am pus eleronu si am ionizat geamurile:)in realitate arata mai bine sau asa imi place mie sa cred:))
|
Imi place cum arata, dar cum te descurci cu gropile din Timisoara, nu agheti spoilerele?
In rest e ok. |
a durat 5 zile pina am incarcat butelia si a durat o ora sa o golesc:(( da merita:))
|
frumoasa tare masina, dar parca e prea multi-colora :D:D:D
|
:)) de la prima poza pusa pe net am tot fost acuzat de prea multe culori,asta e ,se pare ca astea sunt gusturile mele,ma bucur ca laudele is mai multe decit criticile
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:10. |
- Copyright 2026 4Tuning