![]() |
Re: extrem street race liniutze accelereri
cand si cum se fac inscrierile?
|
Eu teoretic vin, daca nu intervine ceva. Lumea ar fi un loc mai bun daca nu v-ati harai mereu - lasati dreq partide si bani si interese si orgolii si straduiti-va sa iasa ceva bine. Racerii vor avea de castigat, orasul va avea de castigat, chiar si politia ar avea de castigat daca aceste curse ar ajunge sa devina un obicei frecvent. Bafta si atentie la organizare!
|
Tura asta nu ma bag ca iarasi vine Jeff si iau bataie :P ;)
|
Danny de dragul meu si al tuturor fanilor celor mai frumoase masini pe care o ai in posesie hai PLS PLS:lol::lol:
|
Liniute motociclete, categoriile::D
1) Amatori pana-n 550 cc 2) Free 600 (intre 551cc - 650cc) 3) Profi 750 (651cc - 800cc) Asta daca sunt cel putin 10 motociclete in aceasta categorie, daca nu acestia vor fi adaugati la urmatoarea categorie 4) Experti 1000 (801cc - 1200cc):rolleyes2 5) Dragsters 1300 - aici doar hayabusele si ZZr-urile de 1400, in principiu (1201 cc - 1400+ cc) aici am confirmari ca vor si catziva... :evil: Vor fi cupe pentru locurile 1, 2 si 3, de la fiecare categorie. Daca cineva are o problema, sau ceva propuneri in legatura cu aceste categorii rog pm, sau reply aici pe forum. Numai bine, Raul |
Quote:
|
Ionut, oricum a fost super ok liniutele din mai, nu trebe sa fie mai grandios. Din cate am intzeles pe partea de best look si sound au fost probleme. Sa speram ca si asta o sa fie la fel de ok, sa nu facem km degeaba :)
|
Quote:
|
Nu puneti categoriile la masini la liniutze??? ati zis ca saptamana asta il puneti...
|
cand postati categoriile la accelerari?
|
in cluj umbla vorba ca s-a schimbat si e pe 800 de metri, e adevarat?
|
din sursele noastre la nivel local nu este adevarat. dar poate ma insel!
|
grupele se mai afiseaza?
|
a fi ceva :P
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 14:37. |
- Copyright 2026 4Tuning