![]() |
Re: Pentru un Seat Leon 1.4 16v/86Cp ce imbunatatiri ii pot aduce la motor ????
ok :)
|
apucate de ea ca merita daca o faci grava :D spor la treaba :Dsi succces si uite cum ai ajuns la vba mea:))))):D abia astept sa vad ce decizie ai luat:D
|
Am citit cateva posturi pe aici si ma bufneste rasu` sincer. Chiar sunt curios cum scoateti 10 cai din resoftare la un motor aspirat :)))) 2-3 cel mult .....:)
|
:) dar de ce razi mai trafy de oameni ? de unde stii ca nu au scos ? :D
|
pentru ca am vorbit cu oameni care fac remapari si care sunt in varsa si au habar de masini poate mai mult decat majoritatea celor de pe forum si au zis ca dintr`un motor pe benzina aspirat nu ai cum sa scoti mai mult de 3 cai DOAR prin remapare. NU am vrut sa bat nici un apropo si nu am vrut sa te supar doar sa`mi exprim punctul de vedere si sa ii fac pe micii tuneri sa inteleaga ( daca vror )
|
Trafy daca unora li s-a spus ca la atat o sa se duca masina, atat a zis si omu. Daca lui i-a fost transmisa informatia de undeva eronat... e normal ca tot asa sa o dea mai departe:). Nu ? :D
|
Asa e dar ar trebui sa nu mai creada orice pt ca e aproape imposibil sa scoti o putere asa mare dintr`un motor fara turbo
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:42. |
- Copyright 2026 4Tuning