Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea BMW Seria 3 (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3.html)
-   -   E30 - My candy cabrio (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3/84497-e30-my-candy-cabrio.html)

B85KYL 20-08-08 10:46

Re: E30 - My candy cabrio

Quote:

Originally Posted by Ingerasul99 (Post 1705134)
am o intrebare pt tine(proprietaru masinii),daca ne intalnim pe strada si stau intr-o dacie si te intreb ce motor ai imi raspunzi ? sau faci cum mia facut unu azi cu un urs cabrio de germania nou prin oras , a accelerat motorul si a inceput sa se dea mare si nici macar nu stia cum sa mearga cu masina .de o zi in oras si deja a si lovit-o :((.

Depinde de felul tau de abordare, nu conteaza masina in care te aflii tu , conteaza daca pui aceasta intrebare pt ca intradevar te intereseaza sau o pui doar la misto... in 90% din cazuri am raspuns corect la toate intrebarile primite in trafic

B85KYL 20-08-08 10:49

Quote:

Originally Posted by SiloS@1300 (Post 1704930)
Usile si volanul strica tot ! Dar deh, asa e trendul acum ;)) !

Eu cred ca tu ai vrut sa ai un post unicat pe acest thread...
Oricum tare rau ai fost

Ingerasul99 20-08-08 12:40

am fost foarte serios in abordare nu l-am luat la misto ca nu aveam de ce si cand pun intrebari deastea in trafic nu fac mistouri.

B85KYL 20-08-08 21:50

Quote:

Originally Posted by Ingerasul99 (Post 1705745)
am fost foarte serios in abordare nu l-am luat la misto ca nu aveam de ce si cand pun intrebari deastea in trafic nu fac mistouri.

Fiecare se manifesta in felul lui, nu tre sa fi suparat , asa sunt unii oameni shi tre sa te obisnuiesti cu asta

Vlad_WPL 20-08-08 21:54

KYL-ule spune`mi te rog ce pret are masina ?

B85KYL 20-08-08 23:19

Quote:

Originally Posted by Vlad_WPL (Post 1706665)
KYL-ule spune`mi te rog ce pret are masina ?

15.000 euro ...
daca este interesat vb

RED_LAF 22-08-08 03:09

Quote:

Originally Posted by B85KYL (Post 1706824)
15.000 euro ...
daca este interesat vb

respect aceasta masinuutza .merita bani in plin .facuta cu gust bun .

B85KYL 22-08-08 10:44

Quote:

Originally Posted by RED_LAF (Post 1708947)
respect aceasta masinuutza .merita bani in plin .facuta cu gust bun .

Ms mult pt apreciere Dani, ma bucur foarte tare sa aud asta , mai ales ca este o parere a unui om care intradevar stie ce inseamna o masina lucrata shi ce implica asta

spanyol 22-08-08 12:00

imi palce masina ta...e facuta cu bun gust am vazuto la cluj la Iulius Mal arata mult mai fain in realitate e o bijuterie masina aceea tot respectu pt tine!sa ai grija de ea ...si fara incidente

B85KYL 22-08-08 21:23

Quote:

Originally Posted by spanyol (Post 1709379)
imi palce masina ta...e facuta cu bun gust am vazuto la cluj la Iulius Mal arata mult mai fain in realitate e o bijuterie masina aceea tot respectu pt tine!sa ai grija de ea ...si fara incidente

Ms mult...
Foarte marfa a fost la Cluj

SiloS@1300 23-08-08 14:41

Si eu am vazut masina live si mi-a placut, mai ales interiorul + vopseaua, dar volanul ala nu imi place de nici un fel ! Si in plus, pentru racerii care conduc cu mana dreapta pe schimbator si mana stanga pe volan la ora 12 este complet inutil !

Iar usile... Cu ce e mai smechera masina ca i se deschid usile in sus sau normal ? Ah... e diferita fata de altele... Atata tot... E cumva mai practica ? Perosnal, imi place o masina cu usile inchise, iar daca e cu usile deschise imi plac la orizontala ! Asa arata ca si cum s-ar ridica spre cer ! :)

Sa nu fiu inteles gresit, masina este deosebita, imi place, insa volanul ala este kitschos iar usile ... usile sunt no comment ! Parerea mea :)

Gycone 23-08-08 14:47

Volanul...intr-adevar nu este practic...este de expo. Cat despre SiloS, are o masina frumoasa..poate urs...poate motor mare...La avatar sunt fostele masini, nu toata lumea a avut urs ca prima masina personala. Te asteptam la buzau pe 6 sept la expo .

leonard 23-08-08 18:48

da dc este mai smekera masina ca are culoarea asta....sau ca are piele alba sau suspensii sport? aa..e o diferenta fata de altele.
cum sa vb de cat de practica este masina asta....care e aproape cel mai "de show" urs din romania. masina e facuta pentru saloane de tuning in mare parte...nu sa te duci la piata cu ea....si sa o umpli de saci de cartofi. dacatie nu-ti place volanul....sau usile e treaba ta..parerea ta...da de aici si pana a face volanul kitschos si usile nush cum..mai e cale lunga.

B85KYL 23-08-08 21:21

masina este facuta sa atraga atentia shi dupa cum vad indiferent ca va place sau nu , volanul v-a atras atentia...
Este o masina facuta pt show... o masina facuta pt show nu tre sa arate ca una normala tre sa aiba ceva aparte , iar eu am incercat pe cat mi-a permis buzunarul sa realizez ceva care sa satisfara cat mai multe gusturi...
Cat despre buzau , anul trecut mi-a lasat un gust amar incepand cu locatia in care s-a tinut evenimentul continund cu vizitatorii necivilizati(unii dintre ei) shi terminant cu liniutele care nu s-au mai tinut... deci nu stiu daca o sa ajung cu masina acolo

SiloS@1300 24-08-08 15:26

Quote:

masina este facuta sa atraga atentia shi dupa cum vad indiferent ca va place sau nu , volanul v-a atras atentia...
Asta asa e ;) !
Si mai ales, cine cumpara masina si nu ii place volanul il poate schimba in max 5 minute :) .

All times are GMT +2. The time now is 10:26.

- Copyright 2026 4Tuning