Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Discutii generale moto (https://forum.4tuning.ro/571-discutii-generale-moto.html)
-   -   Ce echipament e cel mai bun? Dar casca? (https://forum.4tuning.ro/571-discutii-generale-moto/84481-echipament-bun-casca.html)

randysgby 07-10-07 12:58

Re: Poarta Casca Si Protectii!

foarte educativ site-ul bogdan, bravo, oricum bogdan_ozzy nu ai deloc dreptate cum ca privirile oamenilor ii descurajeaza pe motociclisti sa poarte casca si costum, cel putin eu sunt de acord cu KhaosQ, te face sa te simti altfel cand ai casca si ai si un costum pe tine, te simti mai in siguranta, iar daca le ai atunci inseamna ca esti un tip/a constient/a de urmarile unui accident!!!....peace all

KhaosQ 07-10-07 13:32

Quote:

Originally Posted by randysgby (Post 1136813)
foarte educativ site-ul bogdan, bravo, oricum bogdan_ozzy nu ai deloc dreptate cum ca privirile oamenilor ii descurajeaza pe motociclisti sa poarte casca si costum, cel putin eu sunt de acord cu KhaosQ, te face sa te simti altfel cand ai casca si ai si un costum pe tine, te simti mai in siguranta, iar daca le ai atunci inseamna ca esti un tip/a constient/a de urmarile unui accident!!!....peace all

Eu pana acum nu am avut niciodata un accident (si nici nu imi doresc doamne fereste) dar tot timpul port echipament cand ma sui pe un motor.Indiferent ca e proprietate personala...sau nu.

dubmaniacks 07-10-07 13:37

Quote:

Originally Posted by KhaosQ (Post 1136759)
Prostii , eu ma simt mai mandru cand port costum si casca :lol: Fara ele aratzi ridicol pe moto.

Ai dreptate.Zici ca esti superman in costum de spiderman.

Motocicleta impune respect.(costum+protectie+casca)fara ejti pielea pwlii!

KhaosQ 07-10-07 14:25

Quote:

Originally Posted by zib3r (Post 1136863)
Ai dreptate.Zici ca esti superman in costum de spiderman.

Motocicleta impune respect.(costum+protectie+casca)fara ejti pielea pwlii!

Ziber , imi place cum gandesti , dar acum citeam randurile de la semnatura ta. "120 la ora pe 2 roti" "poate ai tai nu au bani sa te ingroape" dar frate , cand inmultesti numerele ambele cu 2? 240 la ora pe 4 roti?:)

dubmaniacks 07-10-07 14:37

Quote:

Originally Posted by KhaosQ (Post 1136927)
Ziber , imi place cum gandesti , dar acum citeam randurile de la semnatura ta. "120 la ora pe 2 roti" "poate ai tai nu au bani sa te ingroape" dar frate , cand inmultesti numerele ambele cu 2? 240 la ora pe 4 roti?:)

Da...cu un 4motion golf4 131 cai VITEZA MAXIMA atinsa de mine a fost 200km/h.Iar pe motor sa nu va mint dar mai mult de 160 nu am calito :D nici nu am avut ce si nici nu am avut unde.

Oricum ar trebui ca toti sa simta asta.Cand sa apase frana aia nenorocita.Si nu sa mai traga de acceleratie!

P.S. Sunt incepator in lumea 2 wheels.Si trebuie sa va marturisesc cat de bine ma simt pe motor!E o senzatie de nedescris.Dar sunt f.prudent.Deoarece poti sa mori cu dreptatea in mana.Sau chiar sub tine.

RIde safe!

KhaosQ 07-10-07 14:40

Quote:

Originally Posted by zib3r (Post 1136940)
Da...cu un 4motion golf4 131 cai VITEZA MAXIMA atinsa de mine a fost 200km/h.Iar pe motor sa nu va mint dar mai mult de 160 nu am calito :D nici nu am avut ce si nici nu am avut unde.

Oricum ar trebui ca toti sa simta asta.Cand sa apase frana aia nenorocita.Si nu sa mai traga de acceleratie!

Ziber pe tine nu te-am vazut in Baia Mare la evenimentu din 26 August? Pro Street Tuning nu stiu cum? Cu Golfu rosu?

randysgby 07-10-07 15:01

Quote:

Originally Posted by KhaosQ (Post 1136854)
Eu pana acum nu am avut niciodata un accident (si nici nu imi doresc doamne fereste) dar tot timpul port echipament cand ma sui pe un motor.Indiferent ca e proprietate personala...sau nu.

Da KhaosQ, ai dreptate aici, nu doresc nimanui sa treaca prin ce am trecut eu, era sa raman doar cu un testicul:">.....bafta KhaosQ

KhaosQ 07-10-07 15:02

Quote:

Originally Posted by randysgby (Post 1136963)
Da KhaosQ, ai dreptate aici, nu doresc nimanui sa treaca prin ce am trecut eu, era sa raman doar cu un testicul:">.....bafta KhaosQ

Doamne fereste ma , ma sperii :)) Ai glumit nu?

randysgby 07-10-07 15:10

Quote:

Originally Posted by KhaosQ (Post 1136964)
Doamne fereste ma , ma sperii :)) Ai glumit nu?

nu fratioru meu nu am glumit deloc numai eu stiu prin ce am trecut, prin o groaza de analize facute, injectii si multe alte tratamente.....nu doresc nimanui sa pateasca asa ceva, cat despre tine numai bine si astept sa te cunosc personal....:)salut

dubmaniacks 07-10-07 15:24

Quote:

Originally Posted by KhaosQ (Post 1136941)
Ziber pe tine nu te-am vazut in Baia Mare la evenimentu din 26 August? Pro Street Tuning nu stiu cum? Cu Golfu rosu?

golfu nu a fost.mi`a fost rusine sa merg cu el.

Bogdan_ozzy 09-10-07 17:06

Quote:

Originally Posted by randysgby (Post 1136813)

Ok am inteles ce vrei sa spui !Atunci imi poti explica si mie... cum de mai muti tineri(bagam si scuterele si motoarele aici)nu poarta casca... la fel si protectii:?: ;)

TazzY 09-10-07 18:50

Cum ma sa poarte casca... Pai nu ii mai vede lumea la fatza prin cartier..

Eu unu am o senzatie foarte dureroasa cand sunt pe motor fara casca... Chiar si cand motorul este oprit..

Bogdan_ozzy 09-10-07 22:42

TazzY aceesta este raspunsul pe care il asteptam "Cum ma sa poarte casca... Pai nu ii mai vede lumea la fatza prin cartier.."Din pacate asta este mentalitatea adolescentiilor din ziua de astazi!Casca si protectiile fac diferenta intre viata si moarte.

randysgby 10-10-07 14:39

Quote:

Originally Posted by Bogdan_ozzy (Post 1140866)
Ok am inteles ce vrei sa spui !Atunci imi poti explica si mie... cum de mai muti tineri(bagam si scuterele si motoarele aici)nu poarta casca... la fel si protectii:?: ;)

daca tu imi arati mie motociclist fara casca eu imi vand motocicleta, eu nu am vazut pana acum pe nimeni fara casca, decat scuteristi..;)

ge0rge 10-10-07 15:11

iti arat eu.. hai in oradea :)) este unu cu 636 din 2005 numa cu geaca de moto.. blugi si ochelari de soare merge :P

All times are GMT +2. The time now is 15:09.

- Copyright 2026 4Tuning