![]() |
Re: Poarta Casca Si Protectii!
foarte educativ site-ul bogdan, bravo, oricum bogdan_ozzy nu ai deloc dreptate cum ca privirile oamenilor ii descurajeaza pe motociclisti sa poarte casca si costum, cel putin eu sunt de acord cu KhaosQ, te face sa te simti altfel cand ai casca si ai si un costum pe tine, te simti mai in siguranta, iar daca le ai atunci inseamna ca esti un tip/a constient/a de urmarile unui accident!!!....peace all
|
Quote:
|
Quote:
Motocicleta impune respect.(costum+protectie+casca)fara ejti pielea pwlii! |
Quote:
|
Quote:
Oricum ar trebui ca toti sa simta asta.Cand sa apase frana aia nenorocita.Si nu sa mai traga de acceleratie! P.S. Sunt incepator in lumea 2 wheels.Si trebuie sa va marturisesc cat de bine ma simt pe motor!E o senzatie de nedescris.Dar sunt f.prudent.Deoarece poti sa mori cu dreptatea in mana.Sau chiar sub tine. RIde safe! |
Quote:
|
Quote:
Da KhaosQ, ai dreptate aici, nu doresc nimanui sa treaca prin ce am trecut eu, era sa raman doar cu un testicul:">.....bafta KhaosQ |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Cum ma sa poarte casca... Pai nu ii mai vede lumea la fatza prin cartier..
Eu unu am o senzatie foarte dureroasa cand sunt pe motor fara casca... Chiar si cand motorul este oprit.. |
TazzY aceesta este raspunsul pe care il asteptam "Cum ma sa poarte casca... Pai nu ii mai vede lumea la fatza prin cartier.."Din pacate asta este mentalitatea adolescentiilor din ziua de astazi!Casca si protectiile fac diferenta intre viata si moarte.
|
Quote:
daca tu imi arati mie motociclist fara casca eu imi vand motocicleta, eu nu am vazut pana acum pe nimeni fara casca, decat scuteristi..;) |
iti arat eu.. hai in oradea :)) este unu cu 636 din 2005 numa cu geaca de moto.. blugi si ochelari de soare merge :P
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:09. |
- Copyright 2026 4Tuning