![]() |
Sa ne traiesti si multumim.
Si sa iti iei carnet. |
INTILNIRE
chiar daca nu fac parte din club as vrea sa vin!are cineva ceva impotriva?
data de 16 e ok,deci ne vedem atunci! :D |
mai daca nu esti din club potzi sa devii membru(daca vrei). noi te poftim cu bratzele deschise. :D :D :D
|
apropo. id meu de messenger este bsc_lx ma potzi gasi tot timpul sa vb mai multe. da? capisci? :lol: 8) :wink:
|
n-am masina pot veni in club
|
apropo a vazut cineva o bicicleta tunata cu neon si cu multe alte chestii este una :shock: :shock:
|
sa fie pe 16 e cel mai bine pentru toti :)
|
Re: INTILNIRE
Quote:
|
pai vorbim poate mergem impreuna la siab...
|
atunici totul e k
cam cati o sa vina? ceva demonstratiii :!: :!: :!: :!: |
mai aleks dar mergi la siab? imi pare rau ca eu nu pot sa vin. dar cine stie. merue trebuie sa o ascult pe mama. dar ce sai faci. asta este. daca imi iau bomweu pana pe 16. oricum vreau sa mergem undeva dupa intalnire si dau niste cerculetze. om vedea.
|
mai aleks dar vrei sa mergi la siab??????????? :shock: :shock:
as vrea sa vin si io, dar am trebe sa mai discut cu mama. sa imi zici data exacta. k sa stiu. |
Re:
Quote:
|
bun asa. acuma sa vb despre intalnire, sa nu deviem subiectu.
haidetzi fratzilor la superparty crazydrivers. 16 octombrie bacau |
Acum mi-e somnic.... stiu ca e offtopic dar asa mi-a venit sa scriu ca introducere.....
Ce zuza sunt: nu ma culc ca sunt \"desteapta\" dar la dimineata la 7:00 trezirea.. :cry: ca ma duc la Baia Mare la Tuning ExclusivShow. Norocu meu ca am prin o masina buna,adik mare,gol in spate si caldura multa....un Passat TDI 2004, ca sa pot sa dorm,defapt asta mi-a si fost conditia.,ca eu trebuie sa fac \"beauty sleep\" dimineata 8) :D Revenind la subiect: cred ca vin la Bacau la voi, la \"superparty crazydrivers\" !!! Am studiat oferta de trenuri... e megaobositor ca fac vre-o 12-13 ore dar sper sa se merite..... ........mai atrageti-ma cu ceva..... :) 8) .... un streaptease masculin,ceva..... |
| All times are GMT +2. The time now is 19:40. |
- Copyright 2026 4Tuning