![]() |
Re: AU INCEPUT INSCRIERILE IN NSL-ROMANIA
Multumesc No Speed Limit ... :d
P.s. Membru Fidel 4 Ever |
respect nsl........sunt si yo dornic de a intra la voi in club am permis masina personala si caracter , deci niste detalii de inscriere as vrea sa aflu....multumesc anticipat!!!
|
id: nsl_florica
sau golfuletz_gti .. sa`ti dau nr de telefon .. sau unde ne putem vedea cand.. si sa aflem mai multe despre tine :D |
4 ever NSL......multumesc
|
Quote:
va saluta nospeedlimit team craiova....si va asteptam pe 1 octombrie la cursa... ;) |
Salutare!Ca orice baiat vreau si eu sa fac parte din ceva special si m-am gandit sa ma inscriu si eu la voi...asta daca mai aveti locuri si vreti sa ma primiti.Nu am incercat in alta parte si avand in vedere ca mai sunt prieteni de-ai mei care vor sa adere la clubul NSL ... de ce sa nu ma inscriu si eu.Astept un raspuns de la voi adresa mea de messenger este somebudyy2002.
|
i`am dat eu numaru de telefon pe messenger :D am vorbit cu el (golftuning)
|
-Sunteti bineveniti. Va stept pe 16 seara si discutam acolo.
|
Quote:
Yo unu sper sa ajung pe 1 octombrie la voi nu numai pentru cursa ci sa cunosc si alti membrii ai clubului....cu respect va salut ;) |
Va multumesc ca ma-ti acceptat in familia voastra si sper usor usor sa incep sa-mi cunosc fratii:P:P:P........Respect Nsl
|
am o intrebare, daca ma inscriu la voi in club sunt obligat sa pun stickerul nsl pe masina ?
|
Quote:
ce masina ai ?! astra opc ?:D |
nu ma deranjeaza sa pun un sticker pe luneta, nu asta e problema :) sincer nu-mi place designul, fara suparare...e cam aiurea :-?
PS: am astra G, dar e stock |
-Ai dreptate ca la capitolul design sta prost dar acum 4 ani jumate asta a fost ideea un semn de interzis cu acel scris in mijloc. Am incercat sa-l schimbam dar emblema este deja f cunoscuta si nu merita schimbata.
-Nu te obliga nimeni sa o porti chiar daca esti membru nsl. |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:27. |
- Copyright 2026 4Tuning