![]() |
Aici nu este vorba de razgandit. Aici este vorba de faptul cade 3 ani caut o toyota supra MK III. si acum am gasit-o.
|
Si pentru Aleks. Lasa ca o rezolvam pe 6. Oriunde ar fi intalnirea stam de vorba si o rezolvam. (ma refer la CD cu filmele) Sau daca nu sunt foarte mari pune-le pe [email protected].
|
o sa-ti aduc cd-ul, e mai simplu :)
|
k. Ne vedem atunci la intalnire.
|
v-ati gandit la o ora ceva?
|
Ma gandesc ca ora 14 ar fi super OK.
|
ce naspa ca nu pot sa vin. ma uit la voi cum vb despre intalnire si plang :cry: asta este. poate data viitoare. sa va iasa intalnirea faina. :twisted:
|
Re:
Quote:
Acum imi dau seama cine sunteti. NU A MERITAT EFORTUL DACA STAU SA TRAG O LINIE. |
as
Eh flaviutza nu te supara....aleks a vb la modul general, nu cred ca te-a omis. Ar fi frumos sa dai ocazia sa isi ia revansa ...prin venirea la Suceava. Ce zici? Accepti invitatia?
|
NOPE
|
as
Hm...sincer nu era nevoie sa tipi asa la mine....dar as putea sti de ce...nu vrei sau nu poti? Daca nu poti te intelegem ai si tu treaba ca tot omul....daca nu vrei inseamna ca nu dai si altora ocazia sa isi ia revansa....Oricum din cate am obsevat Aleks a amintit de tine imediat dupa intalnire cand a facut referire la toti.
|
...no comment...
|
flavia nu te-am omis niciodata, asa cum spunea si vladutz, cand m-am referit la cei care au venit, am facut-o la modul general, nu obisnuiesc sa impletesc chestiunile personale cu problemele clubului...
|
cand mai facem o intalnire crazy drivers :D
|
chiar cand se mai face o intalnire crazy drivers ca acuma sunt si eu in da club :lol:
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:26. |
- Copyright 2026 4Tuning