![]() |
Re: Daciotul meu ALB
Ma bucur ca va place, dar mie imi place si mai mult:-P ei bine, daca o cobor acum, am o problema ca imi vor atinge cauciucurile pe partea din spate in aripi si mai am si aparatori din fibra de sticla . Sincer, as cobora-o, dar daca ii tai din arcuri o sa atinga si mai mult in aripi, si o sa am un lowrider dar o sa merg doar cu 50Km/h maxim8) deci, ca sa nu mai lungesc vorba, am nevoie de un sfat rapid, sau doua, trei link-uri din care sa ma inspir, sau idei, cum sa o cobor si sa nu imi mai atinga:rolleyes2
tin sa precizez ca intrucat nu am reusit trecerea la 4 prezoane decat cu ajutorul flanselor, acestea actioneaza ca niste distantiere si mi-au scos in fiecare parte cu 3 cm mai inafara roata, si cu toate ca acum as zice ca ar creste stabilitatea, nu prea ma ajuta faptul ca mi se uzeaza cauciucurile pe partea cu inscrisurile.:???: |
pai ai chef de o tinichigerie?...ai putea sa ii pui pasaje de golf:)...
|
Quote:
Din nou lansez o cerere spre un moderator pentru a edita titlul topicului prin adaugarea literelor ASTRU dupa ALB, am incercat si eu sa editez primul topic , mi s-a schimbat titlul doar la primul post, in rest nu s-a mai modificat nimic. |
Quote:
|
Salut...vindea un user aici pe forum pasaje golf 2 cu 55lei amandoua......sau dak nu vorbeste cu AYG ca are golf 1 la dezmembrat;).......bafta cu dacia.
|
ia vezi aici la ugod
https://forum.4tuning.ro/461-dezmembr...-gti-16-a.html nu a mentionat nimic, cum ca ar fi dat aripile fata. |
Quote:
Quote:
Bafta tuturor cu proiecte in desfasurare:rolleyes2 |
10 Attachment(s)
Sa Reinvii oleaca topicul asta..ca vad ca daca nu mai postez nimic.. ma uita lumea8)
Asadar.. Daciotul a primit discuri de frana noi ca alea vechi nu mai rezistau nici 100 de km ..iar eu nu mai suportam zgomotul produs de etrier cand balansa pe discul super slim :lol: Deocamdata doar ca spectator si tupeist in parcare..am reusit sa ajung la Suceava sa stau pe langa masinile EXPO-use si nu mica mi-a fost mirarea cand am observat omuleti care veneau si trageau o ocheada mica.. la Daciot..:oops: Sincer . nu mai incapea inima in mine.. si uite asa.. Proiectul continua.. pana cand o sa particip cu adevarat la astfel de evenimente. Pana una alta.. un set micut de poze cu Daciotu' la Suceava Shopping City. 27 Septembrie 2009 In poze se va vedea si motivul pentru care desi m-am trezit la 5 dimineata ..am ajuns la 7 in suceava.. un cuiut in ghetuta de pe dreapta fata.. si era un pic cam mare..dar am scapat de el... si pana la inceperea evenimentului ..Daciotul era incaltat si curat ca de zile mari. |
Salut ai flanse pe ea?......frumusica.....bafta incontinuare;)
|
Quote:
Ce naspa s-au facut stopurile alea...:(...sunt de toata jena. Pune-le pe alea vechi si tragele un lac rosu;) |
Pasaje de golf 2.
Barile negre. Schimba si tu pragurile si da jos (acoperitoarea aia). In rest frumoasa. Aa iaute a disparut carligu:). |
Quote:
Quote:
Quote:
@pUmA - da, am flanse de trecere de la 3 la 4 prezoane, dupa cum bine a observat si andi @andi_campean - stiu ca s-au uratit stopurile astea, din fericire le am si pe alea vechi, dar poate va fi nevoie sa le schimb dispersoarele, ramane de vazut, insa, nu stiu de ce fel de lac e vorba @Alex_19MIG - pasajele de golf 2 sunt in plan, am avut barile negre si tocmai de asta am vrut sa le fac la culoarea masinii. Pragurile sunt de tabla si un pic reconditionate cred ca ar da bine, dar numai dupa ce le iau la frecat si la revopsit8) Nu stiu de care acoperitoare vorbesti:???: Si carligul a disparut inca de cand am pus jantele astea noi :-) Mai ramane sa schimb partea de mijloc a barii spate ca aia are valuri ..asa e de cand am luat masina. Multumesc de sfaturi... si sa vedem ce va iesi8) Aaa si asa ca un teaser.. o sa incerc sa schimb evacuarea actuala cu o alta evacuare.. Daciotu' e un WIP Bafta baieti! |
1 Attachment(s)
Lacul pentru stopuri vine de la Duplicolor si cred ca ai putea sa le vopsesti sticla la astea clare, dar nu stiu cat s-ar merita, pentru ca vad ca ai stopul stang deja spart.
Uite asa arata un tub de vopsea lac, pentru stopuri. Costa aproximativ 20 de lei. |
Quote:
|
Ti-au sosit stoapele?...Cum arata?
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:09. |
- Copyright 2026 4Tuning