![]() |
Re:
Quote:
e facuta poza pe calc daca chiar era adevarata trebuia sa fie masina mia lasata(un motor dala are vreo 2tone) salut |
Re: Subaru IMPREZA WRX STI - Andrei Tentean
auzi andrei cand vi prin tg-jiu :D sa faci si pe acolo nijte liniute :D
|
Quote:
|
mda...chiar...vii si prin tg-jiu...sa-i iei pe toti de la ghepard racing..sa faceti niste demonstratii de automobilism...k nu a mai fost nimik pe aici de la faza cu accidentu ala de la cursa...cu skoda fabia....:(
|
bai caly AKA LOwRideR ai dreptate dupa ce k se organizaza un concurs odata la 5 ani acuma nici nu mai vin astia cu indemanrea automobilistica :(( dar eu as avea incredere in andrei tentean k stiu k se pricepe k am citit si in COX si am vazut k a participat si la VTM deci cred k ai ceva experientza nu andrei?
|
Toti speram la o cursa Andrei vs. Sebi , bun dar trebuie sa ne gandim ca s-ar termina foarte repede :) . nu am vazut live nici o plecare de a lui sebi nici andrei , numai video`uri si pot sa zic ca am ramas socat , mai ales de placarile lui Sebi ! Pe la Oradea cand vine careva sa faca spectacol ? ca aici numa Staici si-a facut de cap !
|
Quote:
Nu ma dau cu Andrei, nu suntem canibali nu omoram Subarurile intre ele. Daca Andrei insista, altfel stau f linistit. Asteptam alte prazi. |
tare masina.....
|
Quote:
|
performantele masinii au fost publicate intro revista acum cateva luni ;) marfa subaru andrei tineo tot asa8)
|
ptr. andrei si sebi , daca va aduceti aminte am vorbit odata de montarea DCCD (06my) pe STI 05my si concluzia a fost ca ar fi destul de complicat ( datorita senzorilor ce trebuiesc montati pe 05my) , ideea e ca am vazut de curand un STI ( argintiu din SUA ) 05my cu motorul de 2.5 si DCCD , deci teoretic ar trebuii sa mearga adaptat sistemul DCCD (toata cutia + senzorii ) pe STI 05my .
daca vreti mai multe informatii poate fac rost de seria de sasiu si o studiem impreuna stima Gabi |
sigur ca se poate dar nu merita complicatia.
http://www.autorally.ro/forum/downlo...1224054216.jpgcu ocaua mica din nou http://www.acr.ro/_6/773/COMUNICAT-A.C.R.-–-C.N.A.K..htm punctul 6 |
| All times are GMT +2. The time now is 23:55. |
- Copyright 2026 4Tuning