![]() |
Re: BMW Seria 3 a primit un facelift
mi se pare mie sau si bmw aluneca usor cu designul partii frontale spre un single frame?
|
superb..si stock e frumos dar asa..
|
frumos...
|
arata mai bine decat celalalt dar tot nu se aprope de c`klasse sau a4. desi coupe`ul arata super
|
seria 3 ramane seria 3 superba ce isi zdrobeste concurenta :)
|
frumos ca intotdeauna
|
In sfarsit au scapat de cele mai urate stopuri pe care le-am vazut in viata mea.
O fata proaspata si bine venita! |
O varianta nou-nouta 2.0 xD (177cp) :rolleyes2 -36.000 euro..acum sa vedem daca 177cp vor fi suficienti pentru un 4x4.
|
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Nu stiu cati ati urcat in noul C-KLASSE , si cati l-ati condus! eu am mers cu ambele: noul serie 3 / noul c-klasse, ( full option ambele ) si serie3 nu se ridica deloc la standardele C-ului! In fact, mai repede as ramane cu masina mea actuala ( GOLF 5 ) , decat sa imi iau hidosenia asta lipsita de sportivitate si lux |
Quote:
|
Stopurile sunt "putin" mai dragute decat precedentele, in rest nimic spectaculos. Oricum, singura dezamagire pe care o am in privinta noului "treiar" e ca fata nu prea are nicio treaba cu spatele. Nu stiu de ce, asa mi se pare...
|
dolb... nu poti spune ca e hidoasa ... poate nu e pe gustu tau .. dar ramane o masina destul de atractiva ... mie unu imi place putin mai mult acum ... si la fel cum se`ntampla pe toate threadurile ... e vorba de bmw seria 3 facelift .. nu despre comparatie intre seria 3 si a4/c`klasse ... pentru asta se e sectiunea VERSUS :-) ....
in final ... mie imi place mai mult acum ... |
| All times are GMT +2. The time now is 22:30. |
- Copyright 2026 4Tuning