Re: Mercedes-Benz prezinta SL65 AMG Black Series
Quote:
Originally Posted by Tomy87
(Post 1641196)
|
Pai probabil ca i-au pus faruri de-alea normale ca sa fie mai usoara...:lol:
Quote:
Originally Posted by bogddanel
(Post 1641264)
Asta da masina frate, knd te uitzi la ea tzi se face frik, nu vreau sa imi imaginez cum face v12 ala...:-ss
|
Face ca un c*r. Cand am auzit prima oara masina am zis ca e diesel asa prost suna (vezi primul filmulet de pe pagina anterioara) Nici nu se compara cu 63-ul la zgomot. Eu daca eram in locul lor construiam masina pe baza acestui motor (eventual maream turatia ca am auzit ca el s-ar tura si pana la 8000 rpm daca n-ar fi limitat de transmisie) si lasam la o parte v12-le ala obosit (in sensul de invechit) de pe S600. Ala n-a intentionat niciodata sa fie motor de masina sport, ci motor de limuzina de lux. De aia si e asa silentios, abia ca se aude...
Quote:
Originally Posted by adrian78bmw
si eu as lua sl63 amg nu e mare diferenta de performanta intre cele doua masini..pretul e destul de piperat si mai sunt si alte variante mai ieftine porsche 911 turbo ,corvete zr1, nissan gtr
|
Eh, eu n-as zice ca nu e diferenta mare de performanta pentru ca e :D De la 4.6 secunde la 3.9 e o diferenta destul de mare zic eu (nu mai vorbesc de timpii de la 0 la 200 sau 0-300). Dar dupa cum ai spus si tu, daca vrei neaparat performanta maxima exista modele mult mai ieftine cu performante similare daca nu mai bune (apropo, cred ca de aia 300000 de dolari iti iei GT-R, Turbo si ZR1 la un loc :D). Cert e ca pentru "daily use" performanta lui SL 63 este mai mult decat satisfacatoare. In plus de asta e cabrio si suna de 1000 de ori mai bine. SL 65-ul in schimb are acoperis fix si scoate un zgomot absolut patetic, cred ca si un SL 350 din asta nou suna mai bine. De fapt nu cred, sunt convins de asta! In orice caz, imi place mult cum arata masina (mai putin gurile de aerisire din fata), in unele poze aduce putin cu un stealth bomber. Iar culoarea aia e absolut dementiala. Pacat de motor :???:
|