![]() |
Pentru cine vrea sa fie provocarea aia.
E vreo fata morgana? Mai multe date si discutam. |
aviator, te rigam sa tii cont de sfatul lui rosonic
sebastian: nu e fata morgana.... ce detalii? aveti clar imaginile... |
Re:
Quote:
MA DAU CU EL DACA-L ADUCI LA START. |
pai poate e al tau filmat cu camera ascunsa... :lol:
|
Re:
Quote:
|
Sebastian de curiozitate cat te-a costat pe tine toata investitia \"Subaru\"....fac pariu ca o gramada de bani....de curiozitate te-a dus totu mai mult de 70.000 Euroi \"masina+ce ai bagat in ia+ce ai cheltuit cu ia\".....daca vrei sa-mi raspunzi.
|
Re:
Quote:
Da a costat mult mai mult de atat.Mai e de bagat cam tot atat. Sa nu ma intrebi daca merita, aici e chestie de suflet, de pasiune, nebunie, un amalgam greu de explicat. Mie-mi plac enorm masinile si daca nu mi-as permite nu as face asta, dar si asa fac multe sacrifici cu bani aia se pot face multe si frumoase. Daca bani ar fi si nu as face ce-mi place mai mult e ca si cum m-as prostitua, ca si cum mi-as vinde sufletul. |
Re:
Quote:
|
dap.... e chiar frumos zisa...
|
hello
Da eu accept provocarea cu toate subarurile de pe lista. O sa fie o mare placere sa concurez cu oameni care impartasesc aceasi pasiune.
Din pacate o sa onorez provocarea numai la vara pt ca nu sut in tara.... dar de abia astept..... |
Re: hello
Quote:
Asta e ca in intrebarea aia : \"Ioane te plac fetele? si el raspunde: Si eu pe ele\" Spune despre ce e vorba ca suntem avizi de nou. |
Re: LOCUL unde puteti provoca cele mai rapide SUBARU
Sincer nu stiu ce rost mai au aceste discutzii cand majoritatea stiu ca Subaru lui SEBY este the best..SEBASTIAN am o intrebare la care nu stiu de ce nu o sa ii dai un raspuns.Subarul tau a fost prezentat in revista 4tuning dar am impresia ca a fost foarte sumar prezentat si ca sub capota se afla o "Herghelie "mare de tot..O chestie pe care tu o stii sigur si cu sigurantza..Catzi cai are la roata Subarul tau ??
|
Da asa este stiu, chiar daca nu detin cifra exacta aproximarea e foarte mica.
Nu vreau sa fac publice aceste date. Oameni s-au obisnuit cand le spui ceva sa sara cu gura sa comenteze sa faca pe destepti, de aia nu vreau sa spun mai mult. |
Superbe cursele... de azi...pe cind o noua legala sebastian?
|
Ramane de vazut!
|
| All times are GMT +2. The time now is 02:24. |
- Copyright 2026 4Tuning