Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   PROVOCARI (https://forum.4tuning.ro/61-provocari.html)
-   -   LOCUL unde puteti provoca cele mai rapide SUBARU (https://forum.4tuning.ro/61-provocari/8376-locul-puteti-provoca-rapide-subaru.html)

SEBASTIAN 04-10-05 23:39

Pentru cine vrea sa fie provocarea aia.
E vreo fata morgana? Mai multe date si discutam.

Gratzian 05-10-05 01:31

aviator, te rigam sa tii cont de sfatul lui rosonic

sebastian:
nu e fata morgana....
ce detalii?
aveti clar imaginile...

SEBASTIAN 05-10-05 08:44

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Gratzian\"
aviator, te rigam sa tii cont de sfatul lui rosonic

sebastian:
nu e fata morgana....
ce detalii?
aveti clar imaginile...

PANA LA URMA E UN SUBARU, CINE-L ARE?
MA DAU CU EL DACA-L ADUCI LA START.

Bytzu 05-10-05 09:12

pai poate e al tau filmat cu camera ascunsa... :lol:

aviator 05-10-05 18:42

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Bytzu\"
pai poate e al tau filmat cu camera ascunsa... :lol:

Am eu un filmulet pe telefon.

Calimero2003 14-10-05 00:58

Sebastian de curiozitate cat te-a costat pe tine toata investitia \"Subaru\"....fac pariu ca o gramada de bani....de curiozitate te-a dus totu mai mult de 70.000 Euroi \"masina+ce ai bagat in ia+ce ai cheltuit cu ia\".....daca vrei sa-mi raspunzi.

SEBASTIAN 18-10-05 19:53

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Calimero2003\"
Sebastian de curiozitate cat te-a costat pe tine toata investitia \"Subaru\"....fac pariu ca o gramada de bani....de curiozitate te-a dus totu mai mult de 70.000 Euroi \"masina+ce ai bagat in ia+ce ai cheltuit cu ia\".....daca vrei sa-mi raspunzi.

Atat timp cat tonul tau e civilizat si corect, iar tu nu incerci decat un dialog frumos, eu nu pot decat sa-ti raspund in ton cu intrebarea.
Da a costat mult mai mult de atat.Mai e de bagat cam tot atat.
Sa nu ma intrebi daca merita, aici e chestie de suflet, de pasiune, nebunie, un amalgam greu de explicat.
Mie-mi plac enorm masinile si daca nu mi-as permite nu as face asta, dar si asa fac multe sacrifici cu bani aia se pot face multe si frumoase.
Daca bani ar fi si nu as face ce-mi place mai mult e ca si cum m-as prostitua, ca si cum mi-as vinde sufletul.

ERY 18-10-05 20:37

Re:

Quote:

Originally Posted by \"SEBASTIAN\"
Mie-mi plac enorm masinile si daca nu mi-as permite nu as face asta, dar si asa fac multe sacrifici cu bani aia se pot face multe si frumoase.
Daca bani ar fi si nu as face ce-mi place mai mult e ca si cum m-as prostitua, ca si cum mi-as vinde sufletul.[/b]

Un lucru care cu adevarat isi merita respectul .

SpeedeR 19-10-05 01:24

dap.... e chiar frumos zisa...

Tengu 30-01-06 20:55

hello

Da eu accept provocarea cu toate subarurile de pe lista. O sa fie o mare placere sa concurez cu oameni care impartasesc aceasi pasiune.

Din pacate o sa onorez provocarea numai la vara pt ca nu sut in tara.... dar de abia astept.....

SEBASTIAN 30-01-06 21:13

Re: hello

Quote:

Originally Posted by \"Mx6\"
Da eu accept provocarea cu toate subarurile de pe lista. O sa fie o mare placere sa concurez cu oameni care impartasesc aceasi pasiune.

Din pacate o sa onorez provocarea numai la vara pt ca nu sut in tara.... dar de abia astept.....

Nu te-a provocat nimeni ce accepti?
Asta e ca in intrebarea aia : \"Ioane te plac fetele? si el raspunde: Si eu pe ele\"
Spune despre ce e vorba ca suntem avizi de nou.

DJ-23-SLK 10-06-06 04:22

Re: LOCUL unde puteti provoca cele mai rapide SUBARU

Sincer nu stiu ce rost mai au aceste discutzii cand majoritatea stiu ca Subaru lui SEBY este the best..SEBASTIAN am o intrebare la care nu stiu de ce nu o sa ii dai un raspuns.Subarul tau a fost prezentat in revista 4tuning dar am impresia ca a fost foarte sumar prezentat si ca sub capota se afla o "Herghelie "mare de tot..O chestie pe care tu o stii sigur si cu sigurantza..Catzi cai are la roata Subarul tau ??

SEBASTIAN 10-06-06 08:11

Da asa este stiu, chiar daca nu detin cifra exacta aproximarea e foarte mica.
Nu vreau sa fac publice aceste date.
Oameni s-au obisnuit cand le spui ceva sa sara cu gura sa comenteze sa faca pe destepti, de aia nu vreau sa spun mai mult.

ducu 22-06-06 01:50

Superbe cursele... de azi...pe cind o noua legala sebastian?

SEBASTIAN 22-06-06 07:24

Ramane de vazut!

All times are GMT +2. The time now is 02:24.

- Copyright 2026 4Tuning