![]() |
Re: Virtual 4Tuning League - Etapa a 12-a
inca 3 si ii dam drumu!!!
|
1 Attachment(s)
Liniste ... liniste, va rog ! :lol:
Speram sa se inscrie 32 de participanti, dar in acelasi timp am vrea sa le acordam o sansa tuturor celor care s-au inscris peste limita de 16. In conditiile acestea, daca pana la termenul limita vor aparea 32 de masini, o sa le luam pe toate in considerare si se va face o etapa normala. Daca nu, va fi o runda mash-up in care vom elimina pana raman 16 participanti si urmatoarele runde se vor desfasura normal. Acestea fiind spuse, va urez succes in etapa a 12-a din V4TL! Termenul limita de predare este 20 IULIE 2008 ora 21:00 Masina : |
pai nu se mai fac echipele k la etapa trecuta?
|
daca se poate, prezent si eu .. :)
|
incerc si eu..imi place masina
|
o sa particip si eu dak nu este vreo problema , nu voi face parte din juriu,sper sa fie ok !
|
nu cred k e vreo problema. explica si tu regulile la VT Ligue ca unii nu "stie" :D
|
Quote:
ont: Vreau si eu un loc, pe lista participantilor, va rog frumos. 10 lei? Poftiti. Mersi. |
regulamentul este chiar simplu :lol: , citez :
Quote:
|
Lista cu participantii :
1. george flufy 2. omb 3. 2fast4u 4. gorby 5. gabi 6. nitro customs 7. cipskate69 8. speed 9. shantzu 10.mari_nsl 11.wlady 12.ca$$ 13.tudorache$ 14.most wanted 15.mm11ajj 16.no limits design 17.blue macca 18.pufy 19.ady9005 20.seby 21.calin m power 22.ca][n 23.manu 96xls 24.mrsika 25.exile design 26.d@n nsl 27.vgaby 28.ra2 29.dydy-andrei 30.valex 31.c180 32.keemo 33.trickz Daca am omis pe cineva va rog sa ma anuntati. Momentan ramanem la regulile de mash-up pentru runda aceasta. Vedem la finalul termenului limita cum facem. |
pot sa intru si eu :)??....eu is ma codas :lol:
|
pai daca suntem cati trebuie ...se pot face si grupele
|
1 Attachment(s)
primu...:joy::flamed:
|
puteai macar sa astepti si tu pana se faceau grupele...bft
|
Quote:
dupa cate am inteles eu prima runda e eliminatorie ..vor ramane doar 16 din cei 33 34 de participanti ...asta daca am inteles bine |
| All times are GMT +2. The time now is 12:16. |
- Copyright 2026 4Tuning