![]() |
Re: acte necesare pentru inmatricularea unui bmw din germania
:( da, foarte nasol... a mea e 1.8is, astea toatea au euro2... faza e ca nu toate motoarele din 92 au euro2 din pacate... am inteles ca nici 1.6-le (M40 parca) nu are euro2... nuhs ce sa zic... bulgaria...
la 2495 cmc euro 1, peste 15 ani (pe www.taxapoluare.com) iti iese asa pret taxa speciala (EURO) 1,247.50 EURO Nu e mult pentru pasiune.... dar e mult sa le dai la hotii astia.. FMM... salz.. |
am inteles boss ms frumos aste e trebuie sa o rezolvam si pe asta pacat ca bani astia nu o sa se duca in ea ci la ....... aia. te salut
|
GATA!!! :pistoles::woowoo: a iesit euro 2! deci...bmw 318i din 19.10.1994 este euro2! taxa de inmatriculare este de 2,193 RON.
|
Quote:
al meu 1.8 din 93 a iesit la 10 milioane,pentru un an tu ai dublu si un pic ? |
pai...cam asa e...pe calculator daca bagi anii masinii 13-14 cu motor de 1.8 iti iese 650 de euro...mie imi era sa nu ma bage la euro 1 sau mai rau la non euro...la taxa asta ma asteptam de la bun inceput...:lol: la 14-15 ani la motor de 1.8 iese taxa 415 euro..
|
va salut...
am gasit o cominatie cu un 320i din 1992...cu nr de germania...baiatul cu el este din alt judetz...i-a scos carte masinii , asta e codu de omologare : ACBM12121K19505/1992...ce euro este? imi puteti spune sigur? pt k as vrea sa o iau dar nu as vrea sa patesc ca un prieten cu un model asemenator sa dau 2000e pt taxa....motorul e capsat, nu scoate pic de fum,...ink nu am aflat exact ce motor e.. HELP!:d |
rectific...va puteti da cu parerea nu "imi puteti spune sigur" pentru ca din cate am vazut pe net..dar si concret la cunostiintze...nu stii la ce sa te astepti de la registrul nostru drag :|
|
sal
am si eu citeva intrebari ....am contractul vanzare cumparare intre mine si dealer germania ...insa nu are nici o stampila pe el . este valabil ??? si nu mi-a dat factura ci chitanta cu suma pe care i-am dat-o pe masina ...chitanta are stampila dealerului . Imi trebuie si factura la chitanta sau e de ajuns contractul ? Brief-urile sint insa pe o persoana fizica , cumva contractul nu trebuia pe persoana fizica ??? bye |
Quote:
bogdan...daca brief`u e pe persoana fizica atunci si contractu ar cam trebui sa fie la fel,in cazul in care tu ai cumparat masina de la X,acel x apare pe brief,numele lui tre sa apara ca vanzator si al tau ca si cumparator pe contract si nu ai probleme. |
ms! asa ma gandeam si eu..k e non-euro..nu am luat masina..foarte bun topicul asta..codul era cu sigurantza corect:)
|
am inteles ca mafiotii astia din parlament vor sa propuna o lege ca sa mareasca din nou taxa de prima inmatriculare.
|
s-a dat deja, e oficiala! de pe 15 dec, am pus-o prost! pe astia nu-i mai satura decat pamantu mah..
|
buna si eu am aceeasi problema am si eu bmw din 93 dar problema e ca dupa ce spuneti atatea aici imi e si frica sa ma mai duc sa vad cat face taxa ... te rog sa imi spui si mie cum ajungi sa ii faci euro 2 in afara de spaga ca nu leas da nimic mortilor astora
|
ce acte necesare imi trebuie sa inmatriculez o masina din germania
va rog ajutatima si pe mine am si eu o masina imnatriculata pe germania si mia expirat asigurare si itp as vrea sa o inmatriculez pe rominia sau bulgaria ce acte imi trebuie e pe numele la un var de al meu va rog multt am talon carte si atit ce mai imi trebuie si de unde le pot lua
|
faci un act de vanzare cumparare intre tine si varul tau si...nu mai tin minte ce am facut eu.vezi in primele posturi ;)
|
| All times are GMT +2. The time now is 03:28. |
- Copyright 2026 4Tuning