Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea BMW Seria 5 (https://forum.4tuning.ro/644-masina-mea-bmw-seria-5.html)
-   -   E39 - un DUH (https://forum.4tuning.ro/644-masina-mea-bmw-seria-5/83601-e39-duh.html)

*-_Speed_-* 16-07-08 22:52

Re: E39 - un DUH

bitzucv9: Felicitari pentru masina si sa ai parte de ea si apropo de tot ce abereaza ovi320i nu-l mai baga in seama ca sunt 100 % sigur ca ii si asta un mare "smeker" ca doar o avut omu pana acuma 30 de masini ce pana mea:lol:. Legat de folia(sau ce o fi) de pe spoileru fata sunt de aceeasi parere cu colegi forumisti dao jos pt ca nu are nici o legatura cu masina;).

bitzucv9 16-07-08 22:55

Quote:

Originally Posted by Bmw_Rulllzzz (Post 1649242)
legat de acel negru de pe spoiler....e vopsea sau autocolant? si...nu prea conteaza parerea altora, tie tre' sa-ti placa.

este autocolant .... mie imi place cat de cat .... dar o dau jos :D ca doar deaia va-am rugat sa-mi spuneti pareri:D....

bitzucv9 16-07-08 22:56

Quote:

Originally Posted by *-_Speed_-* (Post 1649245)
bitzucv9: Felicitari pentru masina si sa ai parte de ea si apropo de tot ce abereaza ovi320i nu-l mai baga in seama ca sunt 100 % sigur ca ii si asta un mare "smeker" ca doar o avut omu pana acuma 30 de masini ce pana mea:lol:. Legat de folia(sau ce o fi) de pe spoileru fata sunt de aceeasi parere cu colegi forumisti dao jos pt ca nu are nici o legatura cu masina;).

am promis si ma tin de promisiune .... iar ovi sa fie sanatos.... dar sa-si vada de ale lui ..... poate isi prezinta si el masina daca are:shock:

bitzucv9 17-07-08 00:40

1 Attachment(s)
asta e se mai intampla .... sper sa se potoleasca ....
mai bag o poza :D

Cataaa_ 19-07-08 22:24

1 Attachment(s)
paparazzi frate :)
n`apucai sa fac mai multe poze pt ca eram cu masina :) si cam blocai circulatia pe centru :)))

app , ce e cu siliconu ala pe luneta ? :) sau ce e ?

Edit: jantele alea arata criminal

bitzucv9 22-07-08 18:47

Quote:

Originally Posted by MertzCobra (Post 1653963)
paparazzi frate :)
n`apucai sa fac mai multe poze pt ca eram cu masina :) si cam blocai circulatia pe centru :)))

app , ce e cu siliconu ala pe luneta ? :) sau ce e ?

Edit: jantele alea arata criminal

sorry ca blocam circulatia dar daca o mutam putin mai in fata dateam in bordura:D
siliconul de pe lunete e de la prelungirea de pe luneta care e la tre montata:D
ms8)

Cataaa_ 22-07-08 20:06

aa nu tu blocai circulatia :)) eu o blocam :D

am oprit langa masina ta :) si in spate era un bosorog cu o dacie rablagita :)) imi dadea claxoane

" taci ba in gm , nu vezi ca fac poze ???? " =)))

gelu_r 24-07-08 12:51

Quote:

Originally Posted by MertzCobra (Post 1658593)
aa nu tu blocai circulatia :)) eu o blocam :D

am oprit langa masina ta :) si in spate era un bosorog cu o dacie rablagita :)) imi dadea claxoane

" taci ba in gm , nu vezi ca fac poze ???? " =)))

si daca nu era mos sau femeie cei mai ziceai? STAI 2 SECUNDE TE ROG FRUMOS SA FAC SI EU O POZA..stiu genu tau care fac asa in trafic..

alex_bmw 24-07-08 15:56

ai vandut masina ? am vazut o fata la volan prin sarari.....

Cataaa_ 24-07-08 19:05

Quote:

Originally Posted by gelu_r (Post 1659813)
si daca nu era mos sau femeie cei mai ziceai? STAI 2 SECUNDE TE ROG FRUMOS SA FAC SI EU O POZA..stiu genu tau care fac asa in trafic..

daca era vreun mafiot ma dadeam frumos la o parte :) multumit?
pt orice replica , foloseste te rog pm :) multumesc

re: la volan cred ca era prietena lui , asa e gaby?

bitzucv9 24-07-08 21:07

masnia nu am vandut-o , a fost cateva zile pe mainile lu fratemeu si probabil era prietena lui.....
prietena mea nu are permis si chiar daca are nu pupa masina asta:D (nu e masina de fete:D )

bitzucv9 24-07-08 21:09

si inca ceva:P am nevoie de ajutor ... imi recomandati sa tai din arcuri pt a lasa masina mai jos sau nu?

Tzzantaru 24-07-08 21:18

nu e recomandat , daca vrei sa o lasi mai jos mai bine ia niste arcuri sport si noi.e mai sigur

bitzucv9 24-07-08 21:33

am suspensia sport si e aproape noua dar nu stiu de ce e asa cocotata ca ma streseaza .... oricum ms pt sfat... o sa ma duc la un mecanic la care repar eu masina si o s-o verific s-ar putea sa aiba tampoane duble asa m-am gandit eu .daca nu schimb arcurile sau le inmoi daca imi recomanda cineva asta:D

1nsane 25-07-08 12:58

parerea mea e sa stai linistit cu arcurile taiate sau alte vraji din astea... nu de alta dar sa nu te vad dupa aceea pe la tv....Doamne fereste ! arcurile sport costa undeva pe la 150 de euro am impresia si un kit de suspensie reglabila bate undeva pe la 400 sau 450 de euro ... dar cu cel din urma,intr-adevar faci treaba tata,nu altceva....
Sa iti dau o "reteta"daca se poate spune asa ..ca sa faci cu adevarat impresie .....
1.neaparat suspensie reglabila si lasata jos de tot...stai linistit ,daca nu stai la tara sau pe vreo coasta ..nu o sa ai stres ...
2.oglinzi de m ...
3.nu am fost atent..nu stiu daca ai sau nu folie,oricum si asta merge pusa....toate geamurile...
4.scapa de "abtipildul"acela negru de pe fata...
5.incearca niste jante mai mari...replici de m ... dau foarte bine am observat.
Iar acum...ca o impresie generala...masina ta arata bine,dar iti spun sincer mie unul nu prea imi place culoarea aceea...in fine...sper ca ti-am dat un sfat folositor ... cheers!

All times are GMT +2. The time now is 00:22.

- Copyright 2026 4Tuning