![]() |
Re: E39 - un DUH
bitzucv9: Felicitari pentru masina si sa ai parte de ea si apropo de tot ce abereaza ovi320i nu-l mai baga in seama ca sunt 100 % sigur ca ii si asta un mare "smeker" ca doar o avut omu pana acuma 30 de masini ce pana mea:lol:. Legat de folia(sau ce o fi) de pe spoileru fata sunt de aceeasi parere cu colegi forumisti dao jos pt ca nu are nici o legatura cu masina;).
|
Quote:
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
asta e se mai intampla .... sper sa se potoleasca ....
mai bag o poza :D |
1 Attachment(s)
paparazzi frate :)
n`apucai sa fac mai multe poze pt ca eram cu masina :) si cam blocai circulatia pe centru :))) app , ce e cu siliconu ala pe luneta ? :) sau ce e ? Edit: jantele alea arata criminal |
Quote:
siliconul de pe lunete e de la prelungirea de pe luneta care e la tre montata:D ms8) |
aa nu tu blocai circulatia :)) eu o blocam :D
am oprit langa masina ta :) si in spate era un bosorog cu o dacie rablagita :)) imi dadea claxoane " taci ba in gm , nu vezi ca fac poze ???? " =))) |
Quote:
|
ai vandut masina ? am vazut o fata la volan prin sarari.....
|
Quote:
pt orice replica , foloseste te rog pm :) multumesc re: la volan cred ca era prietena lui , asa e gaby? |
masnia nu am vandut-o , a fost cateva zile pe mainile lu fratemeu si probabil era prietena lui.....
prietena mea nu are permis si chiar daca are nu pupa masina asta:D (nu e masina de fete:D ) |
si inca ceva:P am nevoie de ajutor ... imi recomandati sa tai din arcuri pt a lasa masina mai jos sau nu?
|
nu e recomandat , daca vrei sa o lasi mai jos mai bine ia niste arcuri sport si noi.e mai sigur
|
am suspensia sport si e aproape noua dar nu stiu de ce e asa cocotata ca ma streseaza .... oricum ms pt sfat... o sa ma duc la un mecanic la care repar eu masina si o s-o verific s-ar putea sa aiba tampoane duble asa m-am gandit eu .daca nu schimb arcurile sau le inmoi daca imi recomanda cineva asta:D
|
parerea mea e sa stai linistit cu arcurile taiate sau alte vraji din astea... nu de alta dar sa nu te vad dupa aceea pe la tv....Doamne fereste ! arcurile sport costa undeva pe la 150 de euro am impresia si un kit de suspensie reglabila bate undeva pe la 400 sau 450 de euro ... dar cu cel din urma,intr-adevar faci treaba tata,nu altceva....
Sa iti dau o "reteta"daca se poate spune asa ..ca sa faci cu adevarat impresie ..... 1.neaparat suspensie reglabila si lasata jos de tot...stai linistit ,daca nu stai la tara sau pe vreo coasta ..nu o sa ai stres ... 2.oglinzi de m ... 3.nu am fost atent..nu stiu daca ai sau nu folie,oricum si asta merge pusa....toate geamurile... 4.scapa de "abtipildul"acela negru de pe fata... 5.incearca niste jante mai mari...replici de m ... dau foarte bine am observat. Iar acum...ca o impresie generala...masina ta arata bine,dar iti spun sincer mie unul nu prea imi place culoarea aceea...in fine...sper ca ti-am dat un sfat folositor ... cheers! |
| All times are GMT +2. The time now is 00:22. |
- Copyright 2026 4Tuning