![]() |
Re: Masina mea: OPEL TIGRA
Imi pare rau Edy. :( Sper sa o repari cat mai repede.
|
Luni e gata :)) .... ma pot bucura din nou de masina :P
|
Un clip cu Dtiger :))
https://www.youtube.com/watch?v=UxeqfiBK0F0 P.S. Da ce numai lili sa aiba clip? :))))))) |
fain...imi place cum e montat! cine le monteaza ca vreau si eu unu'...?!
|
Site-ul care este afisat la sfarsitul filmuletului
|
Super clipul!!!
Da de asta nu zici nimic? :arrow: https://www.youtube.com/watch?v=VtDsnxXXqFY :D |
pai de ala nu am zis nimik ca acel clip e mai nashpa :P
|
Quote:
sa te bucuri de el:D |
aham.... pot sa spun ca o sa am un motor de 1.6 peste 100 de cp :))
In orice rau exista ceva bun :P |
daca dai/vinzi motoru' vechi de 1.4 cu blocu spart zi-mi si mie te rog si un pret informativ....poate ma tenteaza pt piese :D
|
nu cred ca il voi vinde, cred ca o sa caut bloc nou si am sa il fac ca cine stie :P cu timpu se poate repara dar ma mai gandesc :D
|
ai avut aer conditionat pe motorul de 1.4? imi trebuie suportul de la compresor,daca ai asa ceva
|
am aer conditionat :) o sa vedem cum facem, prima data sa aduc masina si mai vedem pe urma :P
|
Salut
Imi da eroare cand incerc sa-ti trimit mesaj privat, iti scriu aici ce m-ar interesa de la dezmembrarile de care am vorbit: Vreau sa-mi montez aer conditionat la tigra, am comandat compresorul din anglia, trebuie sa vina, si imi trebuie restul: - aeroterma completa (cea din bord). Se potriveste si de corsa B - suportul prin care se prinde compresorul de motor - ventilatorul de la radiatorul de aer conditionat - tevile de la aerul conditionat Daca ai avea timp, ar fi super. Mersi |
dracusooorr, na gata masina?
la cine tiai schimbat motoru`? |
| All times are GMT +2. The time now is 13:50. |
- Copyright 2026 4Tuning