![]() |
Re: Sfat achizitionare masina
Quote:
|
Quote:
|
as putea face un efort considerabil si mi-as mai mari suma de achizitie. Pe langa golf5 mai am in garaj un camion mercedes atego, le voi vinde pe ambele si voi strange destui bani pentru asa ceva:
http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/sh...n&pageNumber=1 ce ziceti? :D |
masina e super, dar cred ca la banii aia mai ai multe masini din care sa alegi : )...
|
Quote:
|
Quote:
mercedes este o masina buna ;):arrow: |
e, asa vorbim alta limba...
oricum am ramas :| cand am vazut in optiuni si audi a4, chiar daca este cel 2005, nu are nici o tangenta cu c-class sau alfa, pe care le ai/aveai tu in minte... |
topicul se poate inchide
|
ai gasit masina ? :lol::lol::lol:
|
da, probabil c-klass...o alegere wise :)
@ amphetamine: a4 nu era o alegere rea de asemenea, dar parca merc e mai de fitze asa cum dolb cauta...anyway :tclosed: |
nu nu.. c-klasse nu e deloc de fite ! :D c-klasse inseamna stil, lux , pe scurt MERCEDES :) si asta spune totul :) alfa 159 e de fite :)
|
Alfa GT nu iti place? :D
|
daca si aia mai e masina care se vrea a fi sport ma las de treaba! cum frate suta in 10 secunde?:D daca ma dau cu un logan chipuit ma rupe :D CLAR NU ALFA GT
|
mercedes e MASINA, audi e doar un "automobil" pe langa:)) ce-i drept, si audi la randul lui e MASINA... si tot asa...
mercedes pe langa alfa 159 inspira un aer clar de superioritate (nu vorbesc de cel care o conduce, ci de masina) si de rafinament. alfa e o masina superba, intr-adevar, dar nu are acel ceva ca un mercedes |
din cate stiu, Alfa GT e inca considerata cea mai frumoasa masina din lume.
Altfel, nu stiu, prietene, erai atat de entuziasmat pe Alfa 159, ar fi pacat sa-ti iei altceva. Nu te da batut, mai cauta, tot apare ceva. |
| All times are GMT +2. The time now is 07:29. |
- Copyright 2026 4Tuning