![]() |
Re: Opel manta vs pana in 200cp
NO COMMENT...
|
Kiki tu ar trebui sa ai bucurii de la gti resoftat in sus, spre impreza wrx si evo.
Si cand colo tu abia astepti sa faci masini cu fwd si pana in 200Cp. Asta nu iti spune nimic despre masina??? Iti spun eu din nou.E ceva in neregula cu ea!!!! |
deci...care vreti KADDET-ul GSI,IBITZA FR ...va asteapta diseara ora 22 pe kiss.Disponibilii sa se alerge!
|
are dreptate lucian.. asta e ce a fost a fost.. am luat-o d la 150cp !!
motive.. nu tre sa existe.. fiecare la curse tre sa vina pregatit.. nu sa apara scuze pe urma.. ca nu imi mergea aia sau aia.. asa ca felicitari pt victorie si ma bucur ca am stat lipit d el.. pe viitor vedem ce se va intampla.. |
va rog eu, vorbiti doar despre provocari si despre rezultatul lor aici, restul disutiilor pe mess, pe pm, sau live.
daca vi se pare ca cineva v-a jignit dati report post si dispare postul cu consecintele de rigoare pentru userul respectiv. |
Quote:
O Cola la 2 L:lol: |
Quote:
later edit: cu scuzele de rigoare pentru cei care si-au exprimat parerile, probabil avizate, probabil corecte, posibil indreptatite, dar care nu aveau legatura cu subiectul nostru, am sters postarile respective, repet, din dorinta de a limita conflictul si de a aduce subiectul la punctul initial: opelul lui doarr4u17. |
drifiting, am sters de 2 ori postarea, nu prelungi conflictul, las-o balta si tu, te rog-aleks |
| All times are GMT +2. The time now is 22:40. |
- Copyright 2026 4Tuning