![]() |
asa fac ....da sa aflu si eu ca nu aflu tot timpu ...de exemplu aseara am aflat cand am ajus acasa si era prea tarziu :evil:
|
:) ok! Keep in touch! :P
|
pune si tu pozele cu red-u (ca vad ca-l ai la avatar :P ) ca mie mi-e cam greu :oops: :P
|
Pozele sunt deja puse la Masina mea - Discutie Oltcit si mai pot fi vazute la www.dj21red.go.ro :wink: :P
|
lol .... red dar e albastru glumeam , e super marfa masina.. daca nu ma inshel si in interior e facuta nu? la motor are ceva?
|
Santos: in interior are scaune sport, volan sport, bordu' imbracat in piele (din ce-am vazut eu) iar la motor... nu stiu sigur, da' fuge ceva ceva :)
PS: sa auzi ce rateuri da :twisted: |
lol , pai filmati-o si voi , gasiti voi o camera video... asteptam .. peace
|
:) da .. mi-a spus un prieten ca s-a speriat cand a auzit rateul :D :) :boxing: :boxing: :boxing: :boxing: ce ma oftic... eu n-am vazut-0 pana acuum!!!! :x :x :evil:
|
...eu am vazut-o da` nu am auzit nici un rateu :oops: (poate pt. ca era oprita :lol: :lol: :lol: :P :P )
|
Bosuletz RED-u` da rateurile alea din contact :)
Scoate si foc pe tzeava cand da,dar se vede numai noaptea. :P Gabi Olcitu` lu` fratemeo itzi place? :lol: |
adik cum din contact? :roll: :?:
Care-i oltcitu lu frate-tu?.. ;) |
Boss: ~ 4500 rpm, iei contactu'... si gazele nu mai sunt arse. Cand pui contactu', gazele iau foc si... BUM!!! :lol: Ceva de genu'...
PS: Oltcitu' lu' frates-o e DJ-xx-POY, pe care nu l-am mai vazut de mult timp... |
1 Attachment(s)
Gabi nu l-ai mai vazut pt. ca nu prea mai vine cu el la liniutze......
vrea sa il vanda acum. :cry: Io nu vreau sa o dea.........dar daca el vrea.......treaba lui! PS. Fratemeo te stie pe tine? Am facut o poza aseara la daewoo: BIL-u` cu un cielo Executive(la facut BIL`u praf) da nu prea e cine stie ce(poza) c`ya |
Bosuletz nu imi mai aduce aminte de rateuri ca pe mine m-a tampit fratemeo cu ele! :P
Cand era vremea aia cu rateurile cred ca nu era zi in care sa nu dea peste 50 de rateuri........Mergea prin oras,trecea pe langa lume cu plase in maini,bosorogi si dadea cate un rateu de le cadeau plasele din maini. :lol: Si acum mai da rateuri da s-a cam potolit(dupa ce a spart 3 tobe). Cel mai misto e noaptea cand se vede flacara care o scoate pe tzeava :) |
au fost si aseara ? :((( si n-am jtiut.. il jtiu pe tipu cu Bil, are doua carburatorare din cate am auzit, nuj de care, dar cica fuge.. desi l-am vazut prin cartier si mi-a dat impresia ca este putzin cam obosit.. :) dar se pare ca m-am inselat..
10x Gabi .. si asta este valabil la orice masina nu?.. (bine nu vorbesc de cele straine care tzi se duc toate daca opresti motoru :)) ) Coiotu, daca te rog potzi sa facem cumva sa aflu si eu de ilegalele astae.. chiar as vrae sa vin.. nu conteza unde :D ce zici?.. :arrow: plss :D (da-mi un pm daca e k cu tine) |
| All times are GMT +2. The time now is 14:37. |
- Copyright 2026 4Tuning