![]() |
Gabi sarut`mana .. e bine atunci ... sa vedem daca venim ( la mine e problema banului ) vechea problema
|
aseara s`a plesnit ( da nu in port ) acolo sus la primarie ... unde a facut mazare fantana .. s`a plesnit un breack cu un papuk BOT in BOT .... varza s`au facut :))
|
Am vazut si eu verzele ... le-au luat unii acasa dupa si au facut sarmale din ce a ramas.. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
|
Tocmai mi-am rupt motorul(si cauciucurile) in portul tomis....dar am lasat o amprenta destul de vizualizabila ...sa-mi spuneti daca va plac cerculetele :wink: :wink:
|
hmzz aseara accident de accident ... la capitol ... cred k mai e sticla pe jos ... i`a tras`o unu lu` altu in sapte .. de a behait .. o Nubira 2 a ars un break .... vaaaii de capu` meu :D
|
unu cu o dacie, cu vreo 2-3 gagice in masina , cica sa le impresioneze creca, a incerca sa faca un semicerc cu spatele dupa care sa dus draq, a inceput sa iasa aburi din capota, ii curgea nus ce draq pe sub masina.. ce sa le faci .. sa facut remarcat :twisted:
|
Re:
Quote:
noroc cu femeile astea ca uite asa isi mai rupe unul altul masina |
martzi seara se dadea unu cu o dacie d`aia cene sau cum plm e .. d`aia veche .. dupa aia era cu capota ridicata la damburi :D
|
accident la dacia , o dacia a lovit un seria7 nou , dacia pachet ( normal) bmw-u bara spate cazuta .. il compatimesc pe ala cu dacia
|
nush de ce dar am impresia k vineri seara la ora 8 : 40 a facut futix accident ... la city la tzigari :((( ufff
|
Aseara pe la 11:45 Lamborghini Countach galben pe 1 mai :twisted: :twisted: :twisted: nr. de B, 1 m inaltime.........P#zda de masina!!!!! (si un chelios la volan :)))....ce sa-i faci asta-i viata
|
da ati vazut poza cu alea doua lamborghini gallardo negre la semafor cu numar de B ambele ???
|
Hazard ... cheliosu` ala e Garcea
si Dabebekib poza e la tot ce nu poate fii incadrat e postata de mine acolo respekt maine la campuuusssssssssssss |
Re:
Quote:
Cum asha ? Cu cine si cum ? |
mdah ... din cate am auzit .. ( nu stiu varianta originala ) ar fii intors unu la tigari la city acolo peste linia continua ... futix veena de jos si s`a proptit in partea din spate a lui si din ala a ricoshat in pom asta e una din variante da stii cum e .. lumea vorBELESHTE ... oricum treaba e k a cam facut mashina varza nu am vazut`o da cica e bara far capota .. cica are destule pagube :( pacat pacat ...
si silviu DTA a bulit`o la curse a cam dat cu ea de bordura :( pacat m`a durut inima cand s`a urcat pe bordura si bara de pe fatza s`a cam stricat da citez : \" BAG pul@ imi iau alta :) ....\" a fost tare :D |
| All times are GMT +2. The time now is 14:22. |
- Copyright 2026 4Tuning