![]() |
Re: Radare--amplasare si anunturi
Si daca stau, stau la intrare in Buciumi dinspre Somcuta Mare in general.
|
s-au montat camerele din Berbesti respectiv Giulesti! Atentie la vitezometru!
|
2 radare si in seini, unu din directia baia mare seini si altu din directia seini satu mare
|
zilele trecute am trecut pe acolo si erau cutiile goale ?! oare bine am vazut ? :))
|
Dap, cutiile sunt goale deocamdata. La cel de la intrare in Seini, dinspre Baia Mare, e doar cutia pentru ca a fost spart de cineva, iar la cel de la iesire, inspre SM, de abia acum s-a montat cutia.
|
alea din seini au mai fost vopsite odata,da sapt trecuta am trecut pe acolo si m-a avertizat detectorul,inseamna ca recent le-o mesterit careva:lol:
|
Ieri am trecut pe acolo si sunt goale cutiile. Am si 3 prieteni care lucreaza la firma care se ocupa de montarea si service-ul acestor radare fixe de pe raza judetelor MM, SM, SJ si CJ si mi-au spus si ei ca momentan cele 2 radare din Seini nu functioneaza.
|
ba da functioneaza dar pe noapte nu merg ca sunt sparte cu ciocanu :))cum le pun cum le rezolva maniacii
|
alea de la seini , amandoua doar supravegheaza traficul , nu te prind daca mergi cu viteza.Cunosc multa lume din seini care stie cum sta treaba acolo cu radarele
|
cel din seini este radar ca nu degeaba a venit la fratemeu amenda si poza din seini
|
Quote:
|
azi dupa masa au stat cu radarul in fata la citroen ,indreptat spre sacalaseni,un logan cu nr MAI
|
pe la ce ora au stat sa stiu la ce sa ma astept ;))
|
pe la 16-17 cam asa
|
nu merge tot timpul dar merge:D
|
| All times are GMT +2. The time now is 12:33. |
- Copyright 2026 4Tuning