![]() |
Re: E92 - 335xi coupe
problema e softul original al masinii. fiind produsa in mai 2008, piggy back-urile de la americani vor da erori de ecu. mi sa promis o solutie in august si asta este perfect din moment ce trebuie sa pun si eu vreo 5000km pe masina inainte de tuning. asadar astept cu nerabdare sa vina august-septembrie pentru o schimbare serioasa la masina :)
|
la SKN ai incercat ?
|
nu au deloc... plus ca in usa iau un piggy back computer care se poate scoate in jumatate de ora in caz ca apar probleme si nu ramane nici un semn ca s-a incercat ceva. remaparea lasa urme in ecu pe modele mai noi.
|
stiam ca si bsr si superchips fac asa ceva dar nu stiu daca fac si pt bmw
|
aia de la skn din cate am vazut sunt niste hoti si au niste preturi cam exagerate...
|
prietene diferenta de pret care rezulta la tuneri ca skn, abt si alte firme consacrate este ca ei iti ofera garantie pe masina dupa ce iti fac softul. normal ca ti se pare scump un chip de 1000 sau 2000 de euro fata de 150-200 cat iti cer tunerii de cartier. nu spune nimeni ca chipul de 200 euro nu este bun sau uneori chiar mai performant, dar in caz ca iti pica ceva la masina toata responsabilitatea cade pe umerii tai. asa ca nu mai arunca aici cu astfel de cuvinte pentru ca incet, incet in loc sa mai fie un topic despre masina mea, va fi un topic in care andrei tentean se ia de viata ta ca mananci cacao pe net despre painea lui. fiecare e liber sa aleaga. nu sunt hoti. au preturi foarte mari, dar si riscurile lor sunt cu mult mai mari
|
n-am zis de andrei tentean nimic, pentru ca nu cred ca preturile sunt facute de el sau ceilalti 2 manageri sau cati sunt..
|
ei vand un brand. pai de pachetele abt care costa 5-6000 euro pentru masini gen golf sau leon ce sa mai spunem?
|
si alea la fel de piperate
|
Alex cu z4si spune ca si'a pus dif M pe masina..vb cu el.
|
excelent, bravo. pe mine nu ma intereseaza inca diferentialul. este o investitie serioasa si isi va avea justificarea peste cativa ani cand si daca upgradez turbinele. asa ar trebui si la suspensii sa ma gandesc, dar sunt convins ca pentru 400-420 cai cat se pot scoate maxim din masina fara modificari mari este suficient ce are ea deja.
|
oricum pt ca e xi ai avea nevoie si de dif fata. si e un pic mai complicat.
frumoasa masina si stiu cam ce poate pentru ca am si eu 335i cabrio. |
Quote:
andu, unde pot sa vad 335`ul tau? nu ai nici o poza cu el ratacita prin forum? ms |
am vazut ceva lucruri interesante pt masina si mot tau pe namotorsport.net
|
prietene eu n-am gasit absolut nimic pe site-ul ala in afara de linkuri la motoare de cautare
|
| All times are GMT +2. The time now is 22:09. |
- Copyright 2026 4Tuning