Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Divertisment (https://forum.4tuning.ro/31-divertisment.html)
-   -   Postati cele mai idioate MASSuri primite pe messenger (https://forum.4tuning.ro/31-divertisment/81788-postati-idioate-massuri-primite-messenger.html)

mareo 08-07-08 23:31

Re: Yahoo Messenger: Templu al Prostiei !! POSTATI cele mai idioate MASS primite !!

Pe mine cel mai mult ma enerveaza mass`ul : nb:* .........

Danutz Bratosin 08-07-08 23:37

Re: Yahoo Messenger: Templu al Prostiei !! POSTATI cele mai idioate MASS primite !!

lol...nu stiu ce sa mai inventeze astia ca sa se dea mai departe mass-ul

compun si eu unul...dau 50 litri benzina pentru cei care dau mass-ul mai departe..este pe bune (serios)
contactati-ma...:lol::lol::lol:

Brian 10-07-08 21:42

Quote:

Originally Posted by Xel'Naga (Post 1634044)
nu mi-l stergeti ca ma nenorociti !!

Ce a ajuns lumea frate.. sa depinda de asa ceva.. hi5`ul a ajuns ca aerul pentru ei ..
Ca multi altii.. primeam multe massuri tampite.. dar un ignore face minuni ;)
Cel mai mult ma enerveaza alea.. " X daca esti on da buzz " - ce naiba frate? chiar asa de greu e sa il cauti? .. si .. desigur .. vestitul mass - care are nush ce melodie a lui salam , parizer si mai stiu eu ce specimene :lol:

Cristy65 11-07-08 01:11

Quote:

Originally Posted by Xel'Naga (Post 1634044)
un idioten care mi l-a dat mie mai departe MASS asta ce scrie in completare :

'' deci io ma supar dak mi se inchide contu pe hi5 si da asta e contul meu si intru pe el in fiekare zii si mi-am pus la poze multe poze pe care dupa ce le am pus aici le am sters din calculator si credeti-ma o sa sufar mult dak no sa m-ai am contu asta ( am multe gagici ) si confirm ka acesta este contul si id meu de HI 5. Va rog mult sa nu mi-l stergeti ca ma nenorociti !! ceau si va pup ''

Ce parere aveti FRATE :lol::D:twisted: !!

eu zic ca e ironic tipu/tipa.mass-uri primesc si eu (ar fi culema sa scap).si alea ma enrveaza cel mai mult cu NB :* pupici si iubiri si alte magari.dar in schimb nu da domnu un mass sa rad de ma urc pe pereti.

MauS 11-07-08 13:06

┫━━ ┃ ━━┣┛ ┣┫ 
 ┃ ━━━━━ ┃┏┳┫┣┳┓ 
 ┗━━┳━┳━━┛ ┃   ┃ 
━━━━┃ ┃   ┗━┳┳━┛ 
━━━━┃ ┗━━━━━━┛┃

Cel mai tare mass:lol::lol::lol::lol::lol:

Razvan_SM 11-07-08 22:39

Pfaaaaai... mai rar intalnesc dinastia...

Aveam( inca mai am de altfel) la status "WIP home-made angel eyes for Dacia 1310" si dau peste un specimen...

morar raul: sal man
morar raul: esti obsedat de melodia asta?
Bolba Razvan: c melodie?
Bolba Razvan: ca nu ascult nimic :)
morar raul: nu asculti ceva melodie de la Wip home?
Bolba Razvan: :))
Bolba Razvan: wip = work in progress
morar raul: aa
Bolba Razvan: homemade = facut manual
Bolba Razvan: dumnezeule....

Asa ceva mai rar.... :lol:

SHOGUN-A8 12-07-08 12:59

:rolleyes2

zback din orash cu lyzoo:)))...prea panarama \:d/...ce mata proasta sa moara veta:)))=)) lasa k maine ii randu meo sai dau cu picioru sa se auda pe tot garii:))) moama ce capatana a dat:)))...ieri potaia azi mata:)))...mykey mouse boy e un trist care nushi schimba tricou de o sapt=)))...a shi app lyzook vezi shi tuh cum bei k mai storpit la cum razi tuh:)))=)))...besq nebuna mea:X:X...masS

VaLeX 12-07-08 15:09

Quote:

Originally Posted by SHOGUN-A8 (Post 1641538)
:rolleyes2

zback din orash cu lyzoo:)))...prea panarama \:d/...ce mata proasta sa moara veta:)))=)) lasa k maine ii randu meo sai dau cu picioru sa se auda pe tot garii:))) moama ce capatana a dat:)))...ieri potaia azi mata:)))...mykey mouse boy e un trist care nushi schimba tricou de o sapt=)))...a shi app lyzook vezi shi tuh cum bei k mai storpit la cum razi tuh:)))=)))...besq nebuna mea:X:X...masS

e din aia trendy , flendy , emo kid ? ..ce bine ca nu am asa ceva in lista..sau poate am in lista ...de ignore ! :)

markizu 12-07-08 18:59

bai eu nu mai pun nimic la status sa nu ma trezesc pe aci :-)

Brian 12-07-08 19:10

Quote:

Originally Posted by markizu (Post 1641867)
bai eu nu mai pun nimic la status sa nu ma trezesc pe aci :-)

Nu e vorba de statusuri .. nu cred ca deranjeaza pe nimeni ce iti pui tu la status.. era vorba de massuri tampite..

markizu 13-07-08 18:22

pai eu am inteles faceam misto doar

silviu_fxx 13-07-08 23:38

Continuarea la ce a postat @Shogun :lol: :
zback din orash:)))...prea tare azi:))) deshai eo cu andreea naveam nici un stres neam pus in cur in mijlocul strazi se uita lumea l noi:"> k l masin straine:)))I-)...besq sys:)....masS

ArCaDa 14-07-08 01:58

N-am putut sa ma abtin...atatea massuri?

Aida (7/14/2008 12:48:46 AM): care vb cu mn ma mass???????
Aida (7/14/2008 12:52:27 AM): bahhhhhhhh nu mai pot de ras haoleu
Aida (7/14/2008 12:56:21 AM): care mere ma in princess ma buzz la je
Aida (7/14/2008 1:00:15 AM): care ma pupa bah si pe mn jahaha
Aida (7/14/2008 1:01:18 AM): dak plek hai vii cu mn vr sa fiu cu tn vreau sa-ti dau ce vr vin unde vr

Mai urmau aici da injura...si am zis sa nu pun pe topic....sarim de bucata asta si continuam:

Aida (7/14/2008 1:18:55 AM): care se ofera sa-mi fie gagik mass???
Aida (7/14/2008 1:19:55 AM): haoleu pe rand frate cam mare coada mia-ti umplut monitoru lool
Aida (7/14/2008 1:23:32 AM): care ma uraste mass sa dea buzz sa vad si io
Aida (7/14/2008 1:26:21 AM): care vr sa te bat
Aida (7/14/2008 1:29:24 AM): hai zbye allllllll baaaaaaaaa plek in bamboo cn vr ma gas akolo
Aida (7/14/2008 1:30:06 AM): hai zbye all cn vr sa ma vada ma gas in mamboo bye bye
Aida (7/14/2008 1:45:02 AM): care vii ma in princess

Povestea cred ca v'a continua..:))

Danutz Bratosin 14-07-08 15:13

cine imi ia si mie ceva de pe dc++ plssss:)?

buna all >:D< . bck 2 beach (:| . puup cne merita >:D< (:|.

mah cne are sa imi dea si mie muzik noua dar nu manele buzzz me scz de mass cui nui comvine datimi ig

): cine are plsss sau imi face rost de maneua asta jur pe viatza mea ceva de gemnu nu mai stiu cine o canta:D ii umpik mai veche da ii super:X:X

intrati si voi pe ***** scz de mass ;)

costy sukaru buzz

care sta in timisoara si vine cum mine sami iau un mous :)?

v am pupat fratii mei.....vb mai pe seara ...:*:*:*:

back de la plajaaaaaa

va pupa fratele vostru p toti baietii smekeri si p toate fetele
frumoase:*:*:*:*::X;):X::*:*:

neatsa|:)..ce facetsi.:x?

are careva cd-key de la nero 7 premium ?

kre vi maine la plj:> :X >:)

IONUT-GBP 14-07-08 16:44

2 Attachment(s)
.........:lol:

All times are GMT +2. The time now is 17:31.

- Copyright 2026 4Tuning