![]() |
Re: Yahoo Messenger: Templu al Prostiei !! POSTATI cele mai idioate MASS primite !!
Pe mine cel mai mult ma enerveaza mass`ul : nb:* .........
|
Re: Yahoo Messenger: Templu al Prostiei !! POSTATI cele mai idioate MASS primite !!
lol...nu stiu ce sa mai inventeze astia ca sa se dea mai departe mass-ul
compun si eu unul...dau 50 litri benzina pentru cei care dau mass-ul mai departe..este pe bune (serios) contactati-ma...:lol::lol::lol: |
Quote:
Ca multi altii.. primeam multe massuri tampite.. dar un ignore face minuni ;) Cel mai mult ma enerveaza alea.. " X daca esti on da buzz " - ce naiba frate? chiar asa de greu e sa il cauti? .. si .. desigur .. vestitul mass - care are nush ce melodie a lui salam , parizer si mai stiu eu ce specimene :lol: |
Quote:
|
┫━━ ┃ ━━┣┛ ┣┫
┃ ━━━━━ ┃┏┳┫┣┳┓ ┗━━┳━┳━━┛ ┃ ┃ ━━━━┃ ┃ ┗━┳┳━┛ ━━━━┃ ┗━━━━━━┛┃ Cel mai tare mass:lol::lol::lol::lol::lol: |
Pfaaaaai... mai rar intalnesc dinastia...
Aveam( inca mai am de altfel) la status "WIP home-made angel eyes for Dacia 1310" si dau peste un specimen... morar raul: sal man morar raul: esti obsedat de melodia asta? Bolba Razvan: c melodie? Bolba Razvan: ca nu ascult nimic :) morar raul: nu asculti ceva melodie de la Wip home? Bolba Razvan: :)) Bolba Razvan: wip = work in progress morar raul: aa Bolba Razvan: homemade = facut manual Bolba Razvan: dumnezeule.... Asa ceva mai rar.... :lol: |
:rolleyes2
zback din orash cu lyzoo:)))...prea panarama \:d/...ce mata proasta sa moara veta:)))=)) lasa k maine ii randu meo sai dau cu picioru sa se auda pe tot garii:))) moama ce capatana a dat:)))...ieri potaia azi mata:)))...mykey mouse boy e un trist care nushi schimba tricou de o sapt=)))...a shi app lyzook vezi shi tuh cum bei k mai storpit la cum razi tuh:)))=)))...besq nebuna mea:X:X...masS |
Quote:
|
bai eu nu mai pun nimic la status sa nu ma trezesc pe aci :-)
|
Quote:
|
pai eu am inteles faceam misto doar
|
Continuarea la ce a postat @Shogun :lol: :
zback din orash:)))...prea tare azi:))) deshai eo cu andreea naveam nici un stres neam pus in cur in mijlocul strazi se uita lumea l noi:"> k l masin straine:)))I-)...besq sys:)....masS |
N-am putut sa ma abtin...atatea massuri?
Aida (7/14/2008 12:48:46 AM): care vb cu mn ma mass??????? Aida (7/14/2008 12:52:27 AM): bahhhhhhhh nu mai pot de ras haoleu Aida (7/14/2008 12:56:21 AM): care mere ma in princess ma buzz la je Aida (7/14/2008 1:00:15 AM): care ma pupa bah si pe mn jahaha Aida (7/14/2008 1:01:18 AM): dak plek hai vii cu mn vr sa fiu cu tn vreau sa-ti dau ce vr vin unde vr Mai urmau aici da injura...si am zis sa nu pun pe topic....sarim de bucata asta si continuam: Aida (7/14/2008 1:18:55 AM): care se ofera sa-mi fie gagik mass??? Aida (7/14/2008 1:19:55 AM): haoleu pe rand frate cam mare coada mia-ti umplut monitoru lool Aida (7/14/2008 1:23:32 AM): care ma uraste mass sa dea buzz sa vad si io Aida (7/14/2008 1:26:21 AM): care vr sa te bat Aida (7/14/2008 1:29:24 AM): hai zbye allllllll baaaaaaaaa plek in bamboo cn vr ma gas akolo Aida (7/14/2008 1:30:06 AM): hai zbye all cn vr sa ma vada ma gas in mamboo bye bye Aida (7/14/2008 1:45:02 AM): care vii ma in princess Povestea cred ca v'a continua..:)) |
cine imi ia si mie ceva de pe dc++ plssss:)?
buna all >:D< . bck 2 beach (:| . puup cne merita >:D< (:|. mah cne are sa imi dea si mie muzik noua dar nu manele buzzz me scz de mass cui nui comvine datimi ig ): cine are plsss sau imi face rost de maneua asta jur pe viatza mea ceva de gemnu nu mai stiu cine o canta:D ii umpik mai veche da ii super:X:X intrati si voi pe ***** scz de mass ;) costy sukaru buzz care sta in timisoara si vine cum mine sami iau un mous :)? v am pupat fratii mei.....vb mai pe seara ...:*:*:*: back de la plajaaaaaa va pupa fratele vostru p toti baietii smekeri si p toate fetele frumoase:*:*:*:*::X;):X::*:*: neatsa|:)..ce facetsi.:x? are careva cd-key de la nero 7 premium ? kre vi maine la plj:> :X >:) |
2 Attachment(s)
.........:lol:
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:31. |
- Copyright 2026 4Tuning