Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Dacia (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia.html)
-   -   Dacia mea in curs de restaurare BV 04 DBD (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia/81730-dacia-mea-curs-restaurare-bv-04-dbd.html)

flocea_ro_ab 28-07-08 20:51

Re: o alta babutza in prag de restaurare

ai reusit sa pui carb ala ?
am si eu unul la fel, si nu stiu cum sa il adaptez.

golidix 28-07-08 22:37

trebuie galerie ca altfel nu merge :D fa-ti rost de o galerie adecvata si ai sa vezi ca se adapteaza sau daca nu,poti sa vorbesti cu un mester ceva :D sa te rezolve scapi mai repede si putin mai eftin

flocea_ro_ab 29-07-08 01:57

hmm ce galerie trebe, tu cum ai facut ?:D

golidix 29-07-08 20:14

pai eu inca nu l-am pus pe masina ca stagneaza ma bate gandu sa iau galeria sa pun pe alta dacie sa vad diferentza pt inceput :D galerie de renault 12 ca sa se potriveasca din cate stiu eu

flocea_ro_ab 02-08-08 15:21

carb ala ce ai zis ca`i de la mama lui.. e weber 32 dir ?:>

LUCI BV 89 WRC 02-08-08 17:51

Quote:

Originally Posted by flocea_ro_ab (Post 1675606)
carb ala ce ai zis ca`i de la mama lui.. e weber 32 dir ?:>

nu e romanesc sub licenta solex parca,vezi ca a scris intr-un post anterior

golidix 02-08-08 19:19

nu carb dublu e carfil brasov pnm acum cine stie ce ascunde prin el :D

**COSMIN** 02-08-08 23:52

ala este un carburator CIC 4 de oltcit. adica este dupa motor de 1100. ca sa il pui pe dacie iti trebuie galerie de dacia papuc ( modelul care a avut carburator dublucorp)

celalalt carburator este un webber ( cel cu partea de sus pai patratoasa)

ciprianeduard 03-08-08 03:01

Golidix am si eu volanul identic cu cel postat de tine pe care l-am luat de pe o dacia 1300 de la dezmemdrari aia din spate de la meridian sud dar era din piele dar foarte deteriorata si arsa de soare asa ca l-am inbracat din nou eu tot in piele , si acum intrebarea : e cumva vreo firma veritabila de pe vremuri?..o sa revin cu poze...

flocea_ro_ab 03-08-08 17:27

Quote:

Originally Posted by **COSMIN** (Post 1676288)
ala este un carburator CIC 4 de oltcit. adica este dupa motor de 1100. ca sa il pui pe dacie iti trebuie galerie de dacia papuc ( modelul care a avut carburator dublucorp)

celalalt carburator este un webber ( cel cu partea de sus pai patratoasa)

ce webber ? mai exact.:D

golidix 03-08-08 18:00

te referi la "raid" nu stiu e cam suspect oricum eu am seria la el 70 si ce de mii pnm :) eu am cumparat o husa dinaia care se strange pe el cu snur numa ca volanu asta e mai gros dar si mai rezistent si nu acopera toata suprafatza si e mai mic deci am taiat husa aia stas si am lipito in asa fel incat sa se stranga singur cat de cat pe volan... si din cate stiu sa pui piele pe volan nu e prea practic cel putin asa stiu acum astept niste opinii pareri :)

golidix 29-08-08 00:40

mi-am luat inima in dinti si... cu regret :D spun ca masina rosie o sa fie unde-va pe la remat dar motoru,cutia,puntile si inca alte cate-va componente mai micute dar importantele pastrez.Dacia respectiva este o masina chinuita,model 97' ,alba,cu peste 200.000 km motor original fara nici o rectivicare,segmentare(papa ulei dar inca mai poate micutza :D) si asa o sa nasca BV 04 DBD sper sa iasa si ceva frumos numa ca o sa mai durez ceva pana ma bag putin si pe la tabla maxim 2 saptamani dar pana atunci ma multumesc si cu motoru montat

flocea_ro_ab 29-08-08 01:29

pacat ca ai dat`o la remat, parca ai inceput sa faci cate ceva pe la ea.. spor la noua masina

golidix 29-08-08 11:30

inca nu am dat-o dar acolo o sa ajunga in mare parte daca sunt oameni interesati de bordu respectiv.... spune-ti :) eu zic ca o sa fie aceeasi chestie singuru lucuru care o sa fie diferit partea fatza si priza aia de aer de pe aripa spate :) referitor la caroserie

ban_dit_nr1 29-08-08 12:11

Quote:

Originally Posted by golidix (Post 1611269)
vreau sa indrept locasu ala de la pozitie din bara sa aiba un aspect mai cursiv asa.... ce zice-ti fac sau nu fac bine?? :)

si atunci unde vrei sa iti pui semnalizarile? .. si eu tot asa aveam de gand .. sa dispara demnalizarile si pozitile de acolo,daca vezi bine in poza asta eu imbracasem bara cu autocolant si a iesit super .. dar mai bine iti dau un sfat .. i`atzi spoilar din fibra, da mult mai bine.

All times are GMT +2. The time now is 08:58.

- Copyright 2026 4Tuning