![]() |
Re: Dacia lanseaza in 2009 un Logan Sedan sport, de 133 cai putere
nu inteleg ce vrei sa spui prin asta?
|
Quote:
|
Ahmed ce e in linku acela n'are nici o legatura cu loganu asta..de 133 de cp..ala e doar un kit exterior care e si pe site la Dacia....va fii un sedan dat dracului :twisted:
|
vaileu , o sa ma depaseasca loganurile de acu :( :D
|
sa vedem ce o sa iasa.. dar degeaba o sa puna motor d 133 cai dak se rastoarna in prima curba mai stransa..
|
Quote:
|
stai asa ca aia avea 2 usi...asta cred ca ramane in 4 :))
visati voi,visati...da visati degeaba....o sa fie modificari intradevar DAR mult sub ce se vehiculeaza acum.. |
De abia astept "sa-i dau 2 tiruri" in fata.
|
Si ce daca e Dacia Sport, daca era Daewoo Sport nu ati mai fi ras atata. Eu nu-mi dau seama ce nu s-a inteles, va fi scoasa o versiune a Loganului mai sportiva cu un motor mai puternic. Si normal ca vor mai exista modificari pe langa motor. Poate nu stiati, insa 1.6 are discuri de frana mai mari decat 1.4, prin urmare se ia in calcul si cresterea performantelor. Ca vor exista "lei" care vor conduce masina ca pe un monopost de F1, specimene de genul conduc si BMW-uri, Cielo-uri, Focus-uri etc. Ma enerveaza persoanele care generalizeaza la greu si te catalogheaza dupa masina pe care o conduci.
Si inca o chestie, de ce numai in Romania se plang oamenii de loganuri? V-ati nascut cumva in limuzine de nspe mii de euro intr-o tara in care salariul mediu este de 2000 euro? Quote:
|
Quote:
hai sa facem o inlantuire: DACIA->owned by RENAULT->RENAULT->RENAULT SPORT (RS) chiar nu ai auzit niciodata dee sa zicem... megane RS? vrei sa vezi cum si-o ia orice octavie VRS de la unu? chiar nu stii ca reno e unu din cei mai buni pe sportivitate atunci cand isi pune mintea? de unde rezulta ca daca pe renault chiar il apuca pandaliile si isi baga coatele adanc intr-un logan si il aduc la nevelul unui renaultsport nu mai misca jumate sau poate mai mult din masinile straine care sunt pe strazi in fata lui? din pacate asta nu se va intampla pt ca i-ar creste prea mult pretul loganului. dara daca s-ar intampla? eu as fi cu siguranta unul din clienti. un logan RS la 18000eur sa zicem? |
Poate am fost cam acid in declaratii si imi cer scuze daca cineva s-a simtit ofensat, insa nu ai sa gasesti in lume mai multi hateri decat in Romania. Este tara in care toti au condus de la 18 ani masini superluxoase si apoi, cand vine vorba de masina nationala, toata lumea isi da cu parerea, ba ca ii o panarama, ca se rastoarna in fiecare curba (recunosc, nu are stabilitate stralucita, insa cine isi mai doreste asa ceva de la o masina robusta, fiabila cu dotari bune, la un pret asa de rezonabil). Nici macar nu se stie cum va arata produsul final, insa au si etichetat-o.
Ca o parere despre aceasta masina, eu cred ca va avea un raport putere/pret imbatabil, singur minus pe care l-as putea banui fiind consumul mai marisor. In rest, succes Dacia si sa speram ca ne va face industria auto mai cunoscuta si mai atractiva (cel putin in Europa) pentru marii constructori in scopul investitiilor in fabrici sau piese auto in plan local. LE: Ma mir ca @dolb inca nu a venit cu o parere pe acest topic.:lol: |
Nuh ce tot atat tamtam ca mai lanseaza dacia un motor pe logan. Era binevenit si un facelift sau o editie limitata gen rs
|
pai e tamtam...ca 133 de caluti sunt destul de multi ...mai ales ca nu-i o masina grea
|
Quote:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:56. |
- Copyright 2026 4Tuning