![]() |
Re: E36 - 320i Mpaket
Quote:
|
Quote:
|
incearca prima data cu ceva de tabla.... si capace cromate gen spinnere... si scrii pe capota "coca design" .. :D
apropo, nu mai tipa dupa mine pe strada ca dau cu pietre.. oricum ai un nr. care te reprezinta cumva ah? BOSS ? HUGO sau doar BOSS? :lol: |
Quote:
|
1 Attachment(s)
:rolleyes2:-):rolleyes2
|
are bot de shtiuca asa... e allroad acu? :D
|
bmw 320 allroad hemi w12 :))))):-):-P joi imi termina capota si bara,mareo cum sta cu VT alea?:D
|
Quote:
|
4 Attachment(s)
man ...scuze, am uitat!:sad:
Uite niste jante.... cu buza:evil: |
Quote:
mareo ms da ai uitat replica m5 si borbet A ca alea erau cele mai importante :D |
Replica de M5 nu cred ca vin bine pe masina:( e36 cere ceva cu buza lata ) in fine , incerc deseara si replica , iar borbet a sunt parca prea demodate , nu merg pe e36 pe urs arata cel mai bine.....parerea mea , incearca keskin kt 4 ,revin deseara cu altele!
Ai vopsit capota si bara?:D poza sa vedem...;) Bafta! |
scuze ca ma bag dar ultimele sunt cele mai tari...merg cel mai bine .....sau eventual daca vrei baga-i pe vt niste bbs cu buza lata tot asa cu buza polishata si interioru negru
|
1 Attachment(s)
Quote:
seba as vre aneaparat ceva cu buza ca astea dau bine pe bmw da acum parca toata lumea are ;) |
1 Attachment(s)
parerea mea e sa le incerci pe astea ca sunt foarte diferite fatza de ce are lumea si merg la a ta perfect
|
Quote:
Nu arata rau cu borbet a dar nici foarte bine....doar stii parerea mea, o sa incerc cu repliciile sa vedem cum arata! Bafta! ps : si asteptam poze noi ;) |
| All times are GMT +2. The time now is 17:27. |
- Copyright 2026 4Tuning