![]() |
Re: Cayenne diesel vine in martie 2009
Quote:
|
treaba e ca nu sunteti voi la conducerea porsche si nu voi luati deciziile. Stiu eu mai bine ce sa faca...
iar la balariile gen rusine ca au pus motor audi pe porsche, sincer cat de ***** sa fii sa scrii asa ceva?au pus motor de audi pe Veyron, 3TDI (la 240 CP si 550 NM probabil ala e) e ok pt Cayenne...da toti va credeti reisari si vrei numa 10L W16 de 800 CP, ca benzina creste in pomi, si daca da faliment firma din cauza lipsei de vanzari iarasi asta e...hello lume treziti-va. Este o miscare inteligenta din partea porsche, probabil o sa fie vanzari frumusele |
Poate sa puna si motor cu apa pe ea, nu se compara cu x5, q7, sau mai ales x6. Singurul lucru care o facea mai buna ca celelate suv-uri erau motoarele puternice, ca la design exterior si mai ales interior nu e la fel de frumos ca celelalte...
|
Quote:
|
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
De comentat suntem pe primul loc in lume! ai dracu ingineri prosti, directori de marketing prosti! ce sa mai .. toti de la VAG + PORSCHE = PROSTI ... las' ca vine romanu dupa forum sa ii invete! ca el stie.. ai naibii .. auzi diesel..blasfemie! :lol: |
AMIN!
|
[QUOTE=dolb;1690863]nu este draga pt un numar mare de vanzari! un SUV mai are si valente de masina offroad! si cum am invatat la scoala, pt ca o masina de teren... sa fie buna de ceva, trebuie sa aiba si ea un motor mare, bun, cu cuplu! un benzinar, fie si turbo , fie si cu 300 cp nu va trage niciodata pe teren accidentat cum va trage un 2.5, 3.0 TDI :)
"draga"( :lol: )eu cred k este pentru vanzari si o sa vezi dupa statistici cand se va lansa, cat despre abilitatile off road ai dreptate partial, caci in offroad ul adevarat,adica extrem, se folosesc masini pe benzina(vorbim despre G class uri si alte alea care consuma 100l).Eu asa cred "draga";), vorbim dupa ce incep vanzarile k acum nu are nici o relevanta:oops: |
Lasa draga, hummerul si Lamborghiniul facute special pt offroad, cu motoare speciale pt offroad! noi vorbim aici de masini de productie care se vand la popor!
si referitor la vanzari: daca pana acu a fost dacia numai pe benzina si acu s-a facut si pe motorina, asta inseamna ca din cauza asta se vand? .. MASINILE SE VAND PENTRU CA ESTE NEVOIE DE ELE! NU SE VAND DOAR ASA.. CA A APARUT CAYENNE DIESEL SI HAI SA-L IAU! io zic sa te mai gandesti :) |
o fi el diesel...da pare destul de potent.cuplul ala e frumusel.
pana acum eu ma uitam la cayenne ca la o masina off-road/sport/de lux/etc(sport pt ca da fum la ceva masini totusi...).asta o sa fie doar off-road si de lux,care e problema?:) trebuia sa faca si ei ceva in legatura cu consumul ala...inca putin si o sa ajungem in stadiul in care nici banii n-o sa mai cumpere petrolul.deci nu tine neaparat de marketing... |
da unele pareri de aici mi se par pertinente si pline de adevar, DAR un porsche care "trancaneste" si scoate mult fum>pe partea dorsala si nu din slikuri, mi se pare o blasfemie+ inima care bate este de audi :(!> asa este:o nenorocire nu vine niciodata singura!
pacat ca legendele devin curve, zdrente..incet incet nu cred ca or sa mai ramana branduri pure! trist si rusine porsche pt ca au inceput sa o "suga" for the love of money! vrei tdi care sa consume putin(cumparati altceva),este ok, nici o problema dar cand este vb de porsche, traditia ar trebuii sa fie altfel! pai sa vezi tigani in tdi...manele... |
:)) daca si Porsche pune motor de Audi :)))) s-a terminat
|
Next......Ferrari TDi dubita :lol:!
|
Quote:
Quote:
Quote:
|