![]() |
Zozo Bacsi , parca ramasesem intelesi ca te mai gandesti cum sa-l facem ca atunci erai prea nehotarat si ar trebui si ceva cascaval sa ungem rotile !
|
M-AM bagat de curiozitate pe la voi dar vad ca ultima discutie era de barile de jeep iar acu dupa o luna jeepul e plecat de mult finalizat!
|
vazut azi una bucata m5 !!! pacat ca nu am apucat sa`l fotografiez :x :x :x :x ... superba jucaria ! ;)
|
stiu un m3 de vanzare cool cabrio!!!!!!
|
pune poze...sa ne 'clatim' shi noi ochii :D :P ..
sau fa un topic separat ;) M3 ... o mashinutza 'turbata' ...daca mai e shi cabrio ... agatzi 'gajici' la greu :lol: :lol: :lol: :D :P |
nu e al meu ci a lui un italian ,iar cu gagicile sunt om serios cu 2 copii si o sotie frumoasa,deci nu mai am loc de gagici,asta e
)in oradea( :D |
vezi ca te zic la nevasta,micutule!!!! :D
|
ciki de ma paresti nu mai iti dau ground zero ci m'n'c
|
BMW rules...
2 Attachment(s)
A poposit prin preajma blocului meu... Pacat k nu in fata scarii mele!
|
Re: BMW rules...
Quote:
daca nu ma insel cunosc proprietarul.... o cunostiinta de a mea are un seria 6 ca ala, dar nu mai stiu numarul. stiu ca e leasing buc |
ii beton mnashinutzqa!
|
eu n-am bmw,dar zic ca sunt mashinutze muuult mai bune,decat mercedes(parerea mea)!!!!!:)
|
depinde ce vrei, daca vrei sportivitate, clar iti iei BMW (dintre astea 2 marci), dar daca vrei lux, va mai trece o buna bucata de vreme pana cand BMW va ajunge la nivelul lui Mercedes
totul se rezuma la gusturi si la preferinte... parerea mea :P |
Ma lipsesc d lux - gen mertzan - ca nu de aia is facute masinile dupa parerea mea. Sa alerge frate pe sosea, sa simti ca traiesti...
|
Quote:
mda.... ca aia il intereseaza pe domnu director de 60si de ani.... sa alerge pe autostrada... fiecare are pretentii diferite de la o masina. |
| All times are GMT +2. The time now is 13:42. |
- Copyright 2026 4Tuning