![]() |
Quote:
Quote:
deocamdata nu mam decis...oricum voi trece la 4 prezoane cat de curand |
Re: O Dacie De Securisti:))
Quote:
|
Quote:
;)) |
spor la treaba cu masina e un inceput buc ca pleci cu motorul omologat
|
Quote:
|
foarte tare masina pana acum nu am vazut nici o masina ca a ta in schimb am auzit de ele.bafta la ce ti-ai propus sa faci cu ea si fara incidente neplacute
|
citesc ca vrei sa o faci stil gordini. de ce anume ai avea nevoie la partea din fata? ti-as putea da cu totul, far, rame far, reglaje, masca, etc... eu oricum ma pregatesc sa o duc la remat, ca sta cam de multisor... si oricum, e pacat sa nu ajuti, cand vezi cum se dispare "fenomenul dacia" :( , iar cei care mai vor sa le aranjeze, nu mai au ce :( . daca am inteles gresit treaba cu stilul gordini, imi poti spune si de piese pentru dacie cu 4 faruri, ca si de asta am avut, da' am mai pastrat din ea.
asa ca, spune-mi de ce ai mai avea nevoie de pe la dacie, si vedem daca te pot/putem ajuta salut |
Quote:
salutare |
super masina.
deci cu asta l'au fugarit pe ceasca cand fugea cu elicopteru' |
E cool masina:D,cred ca si merge cu acel motor.Acum tre sa te mai apuci de treaba la ea si noi suntem aici sa te ajutam;)
|
interesanta masina:D ai avut un mare noroc ca ai gasit o asemenea masina si ca ai motorul omologat..e un inceput bun, sa o stapanesti sanatos si sa iti indeplineti tot ceea ce ti-ai propus;) bafta
|
Sa facut ceva la masina?
|
niste poze, ceva noutati? sa vedem ce ai mai facut la masina
foarte frumos motorul mmmm |
din pacate nu s-a mai facut nimic la masina...doar am cumparat kteva ccesorii pt ea...si etc.
cu cine trebuie sa vorbesc sa inchida topicul temporar,si sa il deschid knd ma apuc d ea???am lucrat la alt proiect si acum fiind in lipsa de fonduri,stam p dreapta...deci TOPIC INCHIS TEMPORAR. |
Topic inchis, ( robert_berceni - cand doresti sa il deschizi te astept cu un PM si se rezolva ) .
|
| All times are GMT +2. The time now is 03:44. |
- Copyright 2026 4Tuning