![]() |
Re: Bora vs Bora
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
votez bora neamt
|
vot pt cea de suceava ;)
zici ca nu e cn stie c dar e facuta cu bun gust ;) aia combi, in primu rand e dric,evident e breck, in al 2 rand, are faruri de ceatza gen audi a4 care e aproape limuzina si nu masina de curse, si apoi dak vroiai sa faci o limuzina dragutza mergea, dar ai aruncat si dungile alea acolo , scuze ca zic dar combinatia park e facuta de un copil de 12 ani care joaca prea mult nfs , imi pare rau k zic, dak a-i renunta la unele chestii ar fi super masina ;) |
AM votat Bora neagra de suceava pentru ca sunt adeptul stilului simplist(clean)... e frumoasa si cea de neamt in felul ei si se vede ca au fost bagati bani in ea, dar unele lucruri chiar nu imi plac cum ar fi acele dungi care nu`si au rostul! Foarte bine daca ii plac proprietarului asta nu inseamna ca trebuia sa ne placa tuturor! Asta mi-e parerea si nu am votat din motive de locatie ca eu sunt de la suceava si voi imi sunteti rivali, ci imi place mai mult bora neagra!
|
mda.....Votul meu se duce catre Bora din Suceava....si nu pentru ca sunt din suceava, dar e mult mai clean, nu iese in evidenta cu toate chestiutele puse pe ea ca cea de la neamt...partea de sound....nu mi-a placut deloc pe partea vizuala, k avea putere si alte alea, nu zic, nota 10, multi ar vrea asa ceva pe masina, dar, puteai sa ii faci o cutie din fibra unde sa intre toate boxele, nu o cutie cum au multi cetateni si in dacie...No offense, imi plac aman2, dar Bora din Sv e mai cu gust
si dati`o draq cu rivalitatea baieti, Suceava - Piatra Neamt... de park Vorbim de Cluj - Szeged sau Romania - Ungaria ca sa fie rivalitate, suntem toti....,,moldoveni'' suntem din aceeasi tara, ce treaba are rivalitatea aici?????? dak aveti mentalitatea de rivalitate, tot timpul vom fi ultimii din tara la tuning....pacat ... |
Clar Bora de la Suceava, cea din piatra neamt nu pot sa aspun ca e urata dar nu este mai frumoasa ca cea din suceava
|
Bora Suceava
|
hai k deja nu mai tine de masina ... tine d fiecare din ce regiune este ... normal k cei d acolo au zis k bora lor, nu cred k este unu care a zis d la ei k bora noastra e mai frumoasa si inversi si la noi ... la nimeni d la noi nu le place bora lor ... in fine eu mi-am spus parerea ... si normal k am votat bora de la piatra...
|
nu inteleg ce problema aveti unii cu breakurile chiar nu inteleg.... am mai auzit`o ...break`urile is masini de familie.... si berlinele de ce sunt?de carat nisip?
pt cei care nu suporta breakurile ..sa stiti k se putea veni la suceava si cu o bora berlina care arata mult mai bine ca aia neagra pe care o numiti tunata simplu cu gust...(verificati thread`u cu bora din piatra neamt sa vedeti) insa sunt si eu de acord cu cei care spun k b0ra de la noi e ca un pom de craciun..dar ..aici gusturile nu se discuta.. eu votez bora pn pt ca: 1. sa`i incurajez la modificat pt toti detinatorii de break`uri 2. pt suma si munca investita in bora de la piatra neamt! tin sa precizez k nici nu`l cunosc pe baiatu cu bora din piatra...chiar daca particip la inalniri! |
Cred ca oamenii care au zis ca bora din SV era mai ok si stock decat cea din piatra s-au referit la faptul ca cea break e mult prea incarcata si e cam kitsch...:rolleyes2
Nu inteleg de ce va zbateti asa de mult...cei din piatra... Incercati si voi sa acceptati faptul ca unora nu le place masina si nu va mai ganditi ca e vb de un complot. |
Quote:
|
Bora Suceava
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:16. |
- Copyright 2026 4Tuning