![]() |
Re: Astra G 1.6
6 Attachment(s)
...si nu eu sunt in poza:P asa arata dupa 2-3 ore de munca
|
2 Attachment(s)
Si aici sunt problemele:
|
Sa-mi spui si mie cum rezolvi problemele alea!
|
Ti-am vazut masina acu vreo 3-4 saptamani cand am fost o fuga pana la Cluj la un prieten..dar nu mai tin minte pe unde te-am vazut.. am franat oricum brusc de la peste 100 sa iti admir putin masina..erai in mers pe banda 1.. a inceput un tir sa ma blitzeze si sa ma impinga din spate ca mergeam prea incet pe banda a 2-a :D Arata super frumoasa masina in realitate, chiar atrage atentia ( am vazut-o cu coada ochiului si am recunoscut-o ).
|
Quote:
|
Quote:
|
Pai aveai jantele de 18 atunci :ciggy:
|
Quote:
|
frumoasa!!! ;)....ceva noutati !?:rolleyes2
|
Merci, singurele noutati ar fi ca m-am apucat de interior, asta dupa ce m-am hotarat(iarasi) sa nu o mai vand, ieri si azi am desfacut tot ce era plastic in masina incat sa nu mai existe nici un cm2 de plastic in interior, am probleme in schimb cu consola centrala care se incapataneaza sa vina jos si cu panourile din spate unde trebuia sa fie usile, maine seara pun si poze cu ce am desfacut pe acolo.
Interiorul va fi rosu cu alb si negru, rosul fiind un material textil foarte placut la atingere care nu se poate pata, in sensul ca am scrius cu pixul pe materialul acela si a venit jos doar cu putina apa, albul va fi piele de inalta calitate import Olanda iar negru....doar bordul si in usi unde e imbracat in imitatie de piele din fabrica. Luna viitoare apar si faruri Dayline, doar luna viitoare pt ca acuma m-a costat foarte mult materialul pt interior. apoi..nimic nou, pana in primavara sper sa reusesc cumva sa fac evazarile ca sa-mi intre jantele de 18 si o bara spate ca sa se potriveasca pe evacuare care e si aia destul de mare. |
felicitari pentru munca depusa la ea...arata f.bine ,.....se vede ca iti faci singur modificarile, cauti sa fie totul "ceas".......
|
Quote:
|
Prin faruri dayline te referi la faruri DevilEyes cu leduri pt timp de zi? Bafta cu masina, astept cu drag sa vad urmatoarele modificari.
|
4 Attachment(s)
Quote:
Intre timp fac interiorul, am si inceput deja sa desfac tot ce e plastic inauntru ca sa-l pot tapita, in final, masina va avea un interior ori in 2 culori, ori in 2 nuante din aceeasi culoare si 2 tipuri de material(de fapt 3 daca luam in considerare imitatia de piele de pe bord care ramane). Interiorul ma impiedica momentan sa-mi iau farurile, Dayline costa 322 Euro si materialul ce-l bag in masina ma costa vreo 450-500....deci prima data interior si mai vedem de unde facem rost de bani de faruri, ceva donatori?:P Atasez poze cu interiorul (sa vada lumea cum arata un Astra in pielea lui). Si sa nu uit, dupa ce am desfacut un panou de pe usa dreapta fata..surpriza, membrana de pe o boxa era dezlipita, am rezolvat provizoriu (ca si asa le schimb odata cu interiorul) cu silicon rosu(stiu ca sunt taran, dar altceva nu-mi venise in minte). |
De ce sa fii taran? :D Ai rezolvat provizoriu problema, daca oricum ai zis ca urmeaza sa le schimbi.
|
| All times are GMT +2. The time now is 06:58. |
- Copyright 2026 4Tuning