Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Evenimente Auto (https://forum.4tuning.ro/25-evenimente-auto.html)
-   -   BEST PAINT SHOW/24septembrie/INSCRIERI/INF (https://forum.4tuning.ro/25-evenimente-auto/8043-best-paint-show-24septembrie-inscrieri-inf.html)

blowwind 23-09-05 19:35

Re:

Quote:

Originally Posted by \"SEBASTIAN\"
Vineri
23 Septembrie N/A Max: N/A° / Min: 12° 70%
Sāmbătă
24 Septembrie Ploaie Max: 19° / Min: 12° 70%
Duminică
25 Septembrie Cer Noros Max: 21° / Min: 11° 20%

si se mai tine pana la urma ??ca pe vremea asta...nu se pot face prea multe lucruri din cele propuse :)

polifem 23-09-05 21:17

Re:

Quote:

Originally Posted by \"SEBASTIAN\"
Quote:

Originally Posted by \"polifem\"
Quote:

Originally Posted by \"slkamg\"
Inteleg ca Polifem bate campii?

... buna apreciere ...

Cred ca ai o problema cu perceptia realitatii.
Oamenii vad asta si te taxeaza.
Am inteles ca ai refuzat sa-i raspunzi la telefon lui Andrei ca sa lamuriti problema lipsei tale de informare.
Fi atent ca nu deti adevarul absolut, nu mai sari asa ca fata mare la maritat.

aici tu nu detii adevarul ... si nu esti bine informat :) ... nu ca nu am vrut sa ii raspund lui andrei ... nu am avut cum sa ii raspund. IN schimb am vorbit cu el ... l-am sunat a doua zi :) ... merci oricum ca m-ai informat si ai informat si comunitatea :D ...

danny_bik3ru 23-09-05 22:35

ba da si ala ii leu de pe tico?asa ceva face si un copil de 5 ani poate si mai bine.ii de toata .......... leu ala.

daflyer_oradea 24-09-05 01:31

ar mai fi ceva poze si ceva masini, dar una dintre ele s-a lovit putin in seara asta, si...o sa mai caut ceva poze ca daca s-a amanat, ...

blowwind 24-09-05 10:24

Re:

Quote:

Originally Posted by \"daflyer_oradea\"
ar mai fi ceva poze si ceva masini, dar una dintre ele s-a lovit putin in seara asta, si...o sa mai caut ceva poze ca daca s-a amanat, ...

cine a zis ca s`a amanat ? :) ....yo doar am intrebat....

flaviutza 24-09-05 13:31

Chiar as vrea sa stiu si eu ce se intampla...... Pe Ervin de ce nu l-a sunat nimeni ? Am vb cu el aseara si mi-a spus ca nu a fost sunat de catre nimeni.
SEBASTIAN ce se intampla cu evenimentul asta pana la urma sau e in plina desfasurare doar cu masinile Insomnia ?
Am postat degeaba \"inscrierea\" in concurs a masinilor din Bihor ?
Astept un raspuns !

ZoliaT_2 24-09-05 21:17

5 Attachment(s)
cateva poze deocamdata .. comentariile si restul de poze maine

blowwind 24-09-05 21:20

ahamz...deci te`ai dus pana la urma :D..... mishto pozele...subaru lui sebi arata si el bestial... :) dar nu poate fi comparat cu a lui ono ...gg man :)) felicitari pt premiu :P

danny_bik3ru 24-09-05 22:16

Re:

Quote:

Originally Posted by \"flaviutza\"
Chiar as vrea sa stiu si eu ce se intampla...... Pe Ervin de ce nu l-a sunat nimeni ? Am vb cu el aseara si mi-a spus ca nu a fost sunat de catre nimeni.
SEBASTIAN ce se intampla cu evenimentul asta pana la urma sau e in plina desfasurare doar cu masinile Insomnia ?
Am postat degeaba \"inscrierea\" in concurs a masinilor din Bihor ?
Astept un raspuns !

Acolo au fost chemati baieti din baia mare de la free airbrush si taicamio 'Koffa\" cel ce a pictat masinile si motocicletele di pozele ce le-am postat mai sus.

SEBASTIAN 24-09-05 22:38

Re:

Quote:

Originally Posted by \"blowwind\"
ahamz...deci te`ai dus pana la urma :D..... mishto pozele...subaru lui sebi arata si el bestial... :) dar nu poate fi comparat cu a lui ono ...gg man :)) felicitari pt premiu :P

Asta e pentru priteni fac si figuratie!
ONO a meritat CLAR premiul.
CEI AL CEZARULUI E AL CEZARULUI!

blowwind 24-09-05 23:22

acum regret ca nu m`am trezit sa vin si yo :(... ehh...asta e...shit happens... :P

ono41 25-09-05 01:20

Re:

Quote:

acum regret ca nu m`am trezit sa vin si yo :(... ehh...asta e...shit happens... :P

Dupa c k esti chior, :roll: mai esti si puturos 8) :D

ono41 25-09-05 01:27

Re:

Quote:

Depinde din ce punct de vederi vorbesti, Masina mea e f tunata la exterior/interior iar masina lui Sebastian e Super tunata la motor, sunt doua STI-uri TOTAL diferite
P.S CAND MA PLIMBI SEBASTIANE CU DRACUL TAU????????? MI-AI PROMIS, STI K SUNT F CURIOS.

ono41 25-09-05 01:32

Mie mi-a placut f mult evenimentul de azi, a fost pt prima data cand am fost langa pasionatii de tuning si m-am simtit f bine..
P.S Ce-i care nu au fost prezenti au avut de piedut pt k a fost super organizat evenimentul d azi, multe concursuri: Kart-uri, Masinute, Atv-uri, si bineinteles PLOAIE MULTA SI F MULT NOROI PT CEI CARE S-AU DAT CU ATV-UL.......

daflyer_oradea 25-09-05 01:39

deci s-a tinut...bine ca v-ati distrat. Am vazut ceva pe la tv, dar au dat prea putine detalii, daca nu as fi stiut de pe forum, stirea trecea neobservata...

All times are GMT +2. The time now is 03:25.

- Copyright 2026 4Tuning