![]() |
Re: SEAT Ibiza SportCoupe
am vazut-o cand a fost prezentarea cu tirul ala superb.....e mishto masina.....e ceva nou...sa vedem dak o sa o cumpere lomea...eu zik k da:)
|
Mashina arata chiar bine. O prefer vechii generatii. Pacat ca au ramas anticele motoare TDI si nu au trecut la Common-Rail. Ma deranjeaza strategia asta de a numi un hatchback cu 3 usi, coupe.
|
ba nene chiar e misto masina si consuma putin
|
3 Attachment(s)
Noul Seat Ibiza SportCoupe disponibil si in Lamborghini Orange
Nu sunt foarte multi constructori dispusi sa ofere modelelor de serie culorile unui supercar fabricat in editie limitata. Putem spune ca este o surpriza sa vedem ca Seat va oferi binecunoscuta culoare Lamborghini orange pentru noul Ibiza SportCoupe. Dupa cum cunoasteti, Seat si Lamborghini apartin VW Group. Ar mai trebui spus ca Seat nu este strain de culorile speciale - va mai amintiti de acel verde kiwi sau acel galben aprins de pe a doua generatie a modelului Ibiza? |
Este mana lui Luc Donckerwolke aici :)....a venit cu mult bun-gust si o sticluta de Lambo Orange ......
Cine stie...pe viitor poate influentele vor fi chiar mai pregnante :lol: |
Din articolele puse azi pe pagina principala a site-ului acesta e singurul care nu este redirectionat la forum :-) si ca sa nu fiu offtopic ... arata bine ... mi-as cumpara si eu o asa portocala ;):D
s-a rezolvat.. multumesc ca m-ai atentionat. |
nu-mi plac farurile si grila ... daca erau .. mai mici mai ... nu stiu , dar in rest e ok
|
culoare frumoasa pe masina nepotrivita...
|
Pe modelul actual de Ibiza, mi-ar fi placut. La modelul actual nu apreciez decat aceasta culoare, ca design, nu sunt cel mai mare fan.
|
cred ca nu il prinde....
|
cam ciudat modelul...nu-mi place nici fata nici spatele...aiurea facuta.
|
pacat de culoare
|
arata foarte bine, nici nu stiu.. motorizari preturi ceva... ?? se stie .. ??
|
Quote:
|
mie imi place generatia asta mai mult ca cea anterioara, deci e reusita masina
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:04. |
- Copyright 2026 4Tuning