![]() |
Re: Machete in lucru - L4uR
Quote:
|
Supra in ce stadiu de lucru mai e ?
|
7 Attachment(s)
supra a primit sistem de prindere a "bocancilor" ...bocanci....si niste timp liber pentru mine:d...luna asta termin si evo si supra...dupa care ma apuc de mini....
|
5 Attachment(s)
pana una alta....supra e aproape gata...mai lipseste doar parbrizul...dar ala e ultimul lucru...ceva furtunase la motor si leduri(pana cumpar leduri mici am facut doar proiectoarele...urmeaza leduri in faruri+interior+portbagaj)
|
da....a iesit frumos....dar fa-l si pe ala lenes sa se aprinda mai mult......motorul a iesit destul de ok.....bafta in continuare
|
in poze apare doar un led:))....cel din stanga...cel din dreapta nu era montat pentru ca mai aveam de lucru la el:)
|
Hai ca iese super ...bafta :D
|
6 Attachment(s)
imi cer scuze de calitatea pozelor...pozele bune in curand...proiectele merg foartee greu din cauza lipsei de timp...
|
nimic nimic?.....astept critici:))sa inteleg ca v-am lasat fara cuvinte...nu cred...trebuie sa fie ceva de adaugat...in curand evoul e gata....
|
Pai pozele is cam incetosate, si nu se intelege prea mult, mai ales utimele.
Motoru de la Supra e frumos, si iar sta mai bine cu niste jante mai mari, daca gasesti:d, si fron bumper-ul se imbina ciudat cu aripa, si e cam lung, nu poti sa il modifici putin? Vreau sa vad Evo-ul cum iasa:D. Bafta! |
front bumperul la supra...asa e chitul de la veilside....chiar se imbina bine...evoul imediat trebuie sa primeasca gume la jante....si sa ii termin layerul spate....jantele de la supra sunt imense credema...deabia le-am facut loc...plus ca le-am bagat sub aripi ca sa incapa si sa nu para ridicata....e foarte joasa...si pe spate are jantele putin mai mari fata de cele fata plus cauciucuri mai mari....seamana cu un dragster :X...la supra doar pabrizul ii mai trebuie si e gata:)...ledurile sunt puse si atat...
|
da-i bataie... da-i bataie
o rezolvam noi cumva si cu parbrizul ;) |
1 Attachment(s)
si inca ceva in colectia de jante:))....dar astea sunt pentur ceva mai special...care vine maine...
|
Super jantele :) de unde le-ai luat ?
|
2 Attachment(s)
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 11:24. |
- Copyright 2026 4Tuning