![]() |
Re: E36 - 318---prima mea masina---
cand schimba avea cate`o zbicitura... mi`a facut decat de vre`o 3x...probabil m`am inselat...spoilaru e de E46 M3....asta e fiecare cu gusturile lui.
|
da corect...gusturile nu se discuta:)
|
1 Attachment(s)
un decor ceva mai frumos :D
|
masina e aproape gata...cam in 2-3 zile o scot..evacuarea este gata.. (2 pe stanga 2 pe dreapta :D)...urmeaza o pereche de cauciucuri pe spate de 245/45/16..sa vedem daca intra..
|
La 1.8, era si nevoie...
|
da stiu ...1.8...ba`bau...oricum la primavara o sa primeasca un 2.5 ..acum nu mai are rost pt ca vine iarna si nu vreau sa ma prinda frigu cu ea descopletata...pt ca sunt multe modificari de facut si o sa dureze destul de mult..
|
zimi si mie de unde ai luat bodykitul?
si cam ce preturi au.... bad boy lookul l-ai facut tu?.... |
am specificat mai sus..toata masina e facuta de mine si de un pr inclusiv bodykitul care e facut din asa zisa fibra de sticla.
|
Quote:
Dealtfel parerea mea e sa-ti placa tie in primul rand , oricum exista intotdeauna pareri pro si contra. |
Ce avetzi fratzilor...? Masina e beton rau facuta...si nu se compara cu nimik o masina modificata de mana proprietarului cu una gen: "tati vreau spoilere de M pe a mea, Ia de aici fiule, ia bani si pune-tzi la Bavaria". Bravo tzie, un adevarat pasionat esti, NU robot ca multzi.....nu se compara cu nimik sentimentul ala cand isi rupe lumea gaturile dupa masina ta pe care ai facut-o TU!!!
SUCCESSS!!! |
Quote:
nu mai vorbi asa mane,ca daca ai putin cap ... nu mori nici cu m5 turbo .. trebuia doar sa stii cat sa-i dai si cum sa-i dai .. cat despre motorizare frate,nu trece de la 1.8 la 2.0 ca n-ai facut nici o smecherie .. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Frumoasa pisicuta, chiar si cu spoilerul ala.....pana la urma iti poti pune si bulbar 8)daca tie asa`ti place;).....
Referitor la BadBoy, asa cum multa lume te`a intrebat, te`ntreb si eu, imi poti face si mie? Cat ma costa? Ai zis ca poate n`o sa dea vopseaua la fel......oricum aveam in plan sa`mi colantez capota neagra. Stima pt E36 !!! |
| All times are GMT +2. The time now is 10:29. |
- Copyright 2026 4Tuning